duminică, aprilie 24, 2016

Portul Constanţa, destinaţie de croazieră

Portul Constanţa ocupă primul loc ca destinaţie de croazieră din porturile de la Marea Neagră, înaintea celor de la Soci, din Rusia, şi Trabzon, din Turcia, potrivit statisticilor prezentate la „Seatrade Cruise Convention”, care are loc la Miami, în Statele Unite.

Presedintele Senatului si al partidului ALDE, Calin Popescu Tariceanu , le cere oamenilor politici sa renunte la statutul de spectatori si sa actioneze impreuna pentru apararea libertatilor castigate cu sacrificii la Revolutia din decembrie 1989. Tariceanu avertizeaza asupra pericolului in care se afla Romania, subliniind, din nou, ca forte oculte acapareaza puterea politica.Apelul lui Tariceanu a fost facut, vineri seara 22 aprilie 2016, la cateva ore dupa condamnarea presedintelui PSD Liviu Dragnea in „Dosarul Referendumului”. De altfel, in legatura cu acest subiect presedintele ALDE arata ca „Dosarul Referendumului” si intregul proces au fost actiuni politice si atrage atentia ca decizia ICCJ reprezinta un precedent extrem de periculos. Totodata, Calin Popescu Tariceanu afirma ca aceeasi decizie de condamnare a liderului PSD poate induce o idee in mod pervers ideea ca la referendumul din 2012 nu romanii au votat demiterea lui Basescu, ci rezultatele au fost falsificate de Liviu Dragnea.
Am putea spune ca, sub lozinca luptei anticoruptie, institutii de forta ale statului fac o preselectie nemaiintalnita a candidatilor si viitorilor alesi.

Niciun comentariu: