miercuri, mai 11, 2016

Un lift ne face viata mai usoara

Lifturiile ne sunt utile in viata de zi cu zi. Cate tipuri de lifturi, sunt pe piata romaneasca?

Un lift, ne poate imbunatatii calitatea vieti. O afirmatie care trebuie s-o si explic, desigur! Ganditi-va ca locuiti intr-un apartament la etajul 10 fara sa aiba un lift. Cam cum ar fi viata voastra? Naspa! Sa urci si sa cobori 10 etaje, pe scari.

Ascensoarele sau asa cum le stim majoritate- lifturi, sunt de mai multe tipuri:


-lifturi pentru persoane; cele pe care le folosim pentru a ajunge in apartamentele noastre sau cele de prin hoteluri. In general cladirile inalte.
- pentru marfuri si materiale;
- pentru spitale;
- pentru vehicule;
- pentru persoanele cu dizabilitati;
- scari rulante si trotuare rulante


MP IFMA proiecteaza si produce toate aceste tipuri de lifturi pentru orice tip de cladire. Fie ca sunt cladiri rezidentiale, birouri, spitale, hoteluri, locuinte private, fie ca sunt institutii publice.

Care sunt avantajele alegeri MP IFMA:

1. Ei iti vor face totul, adica: studiul de fezabilitate, avize si asistenta, finatare si implementare.
2. Dispun de un Serviciu pentru clienti personalizat 24 ore  din 24, 365 zile. tel +40 21 312 07 01



In incheiere vrea sa va fac o scurta prezentare a importantei pe care o are un ascensor, ma rog lift! Am lucrat cativa ani intr-o fabrica. Intr-o sectie a fabricii respective, de fapt, care era la etajul al patrulea al cladirii. La data cand eu m-am angajat exista un tobogan pe care se cobora marfa asezata in cutii, inm magazia aflata la parterul cladirii. Dupa o perioada, nu mai retin exactcat timp, s-a montat un lift de marfa, care prelua marfa pe niste paleti de lemn. Paletii fiind cu mult mai usor de manevrat, pot spune ca si productia a crescut, nemaipunand la socotela productia zilnica care era livrata in magazie. Practic din trei schimburi care se ocupa inainte de montarea liftului respectiv, cu coboratul pe topogan a marfii, a ramas un singur schimb. Restul personalului fiind repartizat in productie. Si din cate stiu, investitia a fost amortizata foarte repede.

Concluzie! Un lift, ne face viata mai usoara!



Niciun comentariu: