duminică, iunie 12, 2016

Am primit un modulator fm cu bluetooth


Modulator fm bluetooh

E super misto! Ce, e super misto? Noul gadget pe care l-am primit azi si pe care il voi folosi de acum, atunci cand ma voi afla la volan. Un modulator fm bluetooh, imi va face calatoriile cu masina sa fie mai sigure. Dar, bucuros fiind, nu v-am spus ce este un modulator fm bluetooth ?

Pentru aceea dintre dumneavoastra care nu sunt la curent cu noile gadgeturi, am sa fac o mica descriere a acestei minunatii, a tehniologie de ultima ora:
Un modulator fm bluethoo, este un dispozitiv ce poate transmite muzica preferata la un aparat de radio. Muzica stocata pe un stick USB sau pe un card SD de cei care doresc sa scape de cabluri si sa conduca in siguranta!
Mai precis, se poate primi semnalele audio de la diferitele surse, fiind un mic gadget asemanator unui post radio pe o frecventa intre 87.5-108 MHz

Odata ce ati aleas frecventa, puteti porni radioul din autoturism si il potriviti pe frecventa respectiva. In acest mod, aveti in masina propriul post de radio!
Bluetooth– daca este prevazut cu aceasta functie se poate conecta si telefonul, aparatul avand voce incorporata.


Daca printre cititori mei sunt persoane care isi petrec, ca si mine, o mare parte din timp, in masina, un modulator fm bluetooh este solutia potrivita pentru confort si siguranta.


Acest gadget este un dispozitiv util, daca nu aveti un CD player. Merge destul de bine, nefiind prea complicat in folosirea sa. Pentru un sofer, care isi petrece foarte mult timp pe drumurile de la noi, acest dispozitiv poate fi un prieten de drum.


Avantajele achizitionarii de pe site-ul www.supermisto.ro

1. reducerile sunt foarte consistente; pentru modulatorul fm bluetooh, achizitionat de mine, am primit o reducere de 33 %;(vezi foto atasata si detalii pe site).

2. produsele sunt noi si se ofera garantie. 

3. pentru orice nelamurire. inclusiv instructiuni de folosire, puteti contacta magazinul online la adresa: cadou@supermisto.ro

Acum, in incheiere, va spuneam ca am achizionat gdgetul descris in articol. Sper sa imi ofere siguranta de care am nevoie, in conducerea autoturismului.



Niciun comentariu: