marți, iunie 21, 2016

Anghel Iordănescu, amenintat cu moartea!

Un bărbat a anunţat ieri dimineaţă la 112 că intenţionează să-l omoare pe Anghel Iordănescu, dar şi pe un general din cadrul MAPN. În scurt timp însă, acesta a fost identificat şi dus la audieri. La sfărşit, omul s-a ales cu o amendă de 500 de lei pentru că a sunat la 112 în mod abuziv. Asa suna stirea. Sec. Intrebarea mea este: de ce a scapat individul atat de usor si, mai ales, ce ne lipseste sa respectam sportivii si la bine si la rau. Pendulam intre agonie si extaz. N-ar fi asta problema, caci oricine poate avea dezamagiri si bucurii.
Cand nu iese cum vrem, insa, explodeaza din noi toata frustrarea acumulata din te miri ce alte motive. Si unde ne revarsam veninul? Fix acolo unde este vorba de o competitie spotiva, unde oricum cineva pierde. Si suntem extrem de exigenti cu sportivii. Pe altii ii toleram sa ne bage in puscarie si sa ne incalce toate drepturile din lume. Drepturi de care depinde viata noastra.

Un comentariu:

e-provincia spunea...

In Romania nu mai ai voie nici sa fi revoltat . Trebuie sa mergi ca oile la taiere sa nu zici nimic , sa fi multumit si eventual sa aplauzi . Suntem oameni care trebuie sa ne multumim cu jumatati de masura .