duminică, iunie 05, 2016

Excursii 2016. Excursii scolare


Excursii scolare

Eurolines partener in petrecerea timpului liber pentru toate varstele.Excursii scolare 2016 Eurolines este noua oportunitate oferita in aceasta periaoada a anului. Un serviciu la standarde de calitate inalte accesibil tuturor. Aceasta oportunitate se adreseaza scolilor care organizeaza excursii frecvente cu elevii in diverse locuri din tara. Mijlocele de transport, pe care le pune la dispozitie Eurolines, pot asigura in bune conditii deplasarea grupului de elevi sau studenti, la obiectivele turistice, din programul excursiei respective.
Microbuzele si autocarele indeplinesc toate cerintele. De la aerul conditionat pana la soferi profesionisti cu multa experienta in turism. Cu dotari de ultima generatie: scaune ergonomice ce fac calatoriile lungi ( excursii scolare) sa fie mai placute.

Sistemul de siguranta, cu care sunt prevazute autocarele si microbuzele Eurolines, pot prevenii accidentele, iar spatiul robust elimina disconfortul in timpul calatoriilor.


Excursii 2016

Cu toti ne amintim de excursiile pe care le facem cu scoala. Nu de multe ori, am avut ocazia sa calatoresc cu autocarul. La vremea aceea, exista o singura oferta pe piata, celebrul ONT. Poate ca unii dintre cititori nu au avut ocazia sa calatoreasca cu autocarele respectivei firme. Erau autocare vechi, cu foarte multi kilometri parcursi. De conditii decente, nici nu se poate vorbi. Aer conditionat, nici nu exista in dotarea respectivelor autocare. Asta era oferta in anii aceea. Acum, lucrurile s-au schimbat. Exista o concurenta acerba pe aceasta piata si ai de unde sa alegi.

Excursiile din ziua de azi, nu mai seamana deloc cu excursiile de pe vrema mea. Tehnologia si-a facut simtita prezenta si la noi. Iar acest fapt duce la calatorii mai placute si rapide.


Eurolines. Excursii 2016

De ce sa alegeti oferta Eurolines. Motive ar fi foarte multe, dar am sa ma opresc doar la doua:

1. microbuzele si autocarele sunt bine dotate (conexiune WiFi) , curate, prevazute cu aer conditionat. In cazul unei defectiuni, acestea sunt inlociute rapid;
2. experienta acumulata in cei 20 de ani recomanda aceasta societate;

In opinia mea, Eurolines, este si una din cele mai bune agentii de turism din Romania. Asadar, va invit sa aruncati un ochi pe site-ul celor de la Eurolines pentru a afla noutatile si promotiile din aceasta perioada.


Niciun comentariu: