sâmbătă, iunie 04, 2016

Halate medicale! Echipamente de protectie.

Halate medicale. Echipamente de protectie la locul de munca

sursa foto: dispotrading.ro
Nu de multe ori m-am intrebat, vazand prin spitalele pe unde am fost, de unde sunt acele "halate medicale" albe. Toate, purtate de asistentele medicale, fiind la fel. Raspunsul la aceasta intrebare l-am aflat de curand, intamplator, prin cautarile de pe interenet am descoperit ca exista producatori si distribuitori de echipamente de lucru, "echipamente de protectie". Un halat medical de calitate este un produs ce poate fi achizitionat din online.




Halate medicale

Halatul din imaginea pe care v-am atasat-o e de pe site-ul amintit. Este un "halat medical" care este disponibil in categoria" halate medicale" pentru femei. Sunt din tercot, fiind un model deosebit. Culoarea un alb cu bias verde ofera o personalitate unica. Este recomanda pentru persoanele care isi desfasoara activitatea in spitale, farmacii si, chiar in industria alimentara.
Lungimea, acestui model de halat este una medie cu maneca scurta si guler anchior. Are, de asemenea aplicate doua buzunare.


Echipamente de protectie

Dispotrading este un magazin online ce ofera diferite echipamente de protectie. Halatele medicale sunt doar o mica parte a ofertei prezente pe site-ul respectiv. Navigand pe site-ul lor am vazut imbracaminte de lucru, sau manusi de unica folosinta. Toate produsele aflate la comercializare sunt usor de gasit deoarece pe prima pagina, in parte stanga avem un blogroll de categorii.
Produsele sunt din productie proprie sau importate de la producatori de renume.

Cum trebuie procedata pentru achizitia unor produse? In primul rand trebuie confirmat tipul uniformelor pe care le comandati folosind codul produsului. In al doilea rand numarul de uniforme si marimile necesare.

Avantaje:

Seriozitate, calitate, promptitudine. Acestea sunt devizele sub care isi desfasoara activitatea firma  Dispo Trading

Pentru: Echipamente de protectie de la Dispotrading, aveti posibilitatea de a face comenzii online. Livrarea facandu-se in urma comenzilor telefonice. Telefon pentru comenzi si alte informatii: la 021 348 61 06 sau 0724 243 385.

Niciun comentariu: