marți, iunie 28, 2016

Mi-am reparat PC-ul la un service de calculatoare

Mi-am reparat PC-ul la un service calculatoare


Nu stiu daca v-am spus, dar in primavara mi-am achizitionat un pc, second-hand, de la un magazin din online, fireste! PC-ul este foarte bun, un Dell, super rezistent... sa nu credeti ca mi-am luat vreo teapa. E ok! Dar, atunci cand l-am achizitionat mi-am zis ca trebuie sa il vada si un specialist. Este second-hand si normal ca trebuie desfacut si curatat, pentru a nu avea probleme! Asa ca am apelat la un service de calculatoare, daca trebuie ceva schimbat, datorita uzurii sa imi spuna specialistul si de asemenea sa se ocupe el de lucrul acesta. Contra cost, fireste!

Stiu, ca multi veti spune, de ce nu mi-am cumparat unul nou si nu mai era nevoie sa apelez la un specialist, in reparatii calculatoare, sa cheltui si alti bani. Bun! Nu traversez ce a mai prospera perioada a vietii din punct de vedere financiar, desigur! Si, nu sunt singurul! Asa ca am cumparat ce imi permitea bugetul la ora aceasta. Astea sunt vremurile, ce sa-i faci!
Acum, anticipez si intrebarea: La ce imi este util? Pai, ca sa scriu pe acest blog :) Sa pastrez legatura cu amicii de pe facebook! Ca doar stiti vorba care circula acum: Nu ai cont pe facebook, nu existi...in online, zic eu! :)

Service pc, reparatii calculatoare la www.fixmypc.ro

Sper sa fiti multumiti de raspunsurile mele si daca aveti si alte intrebari, va stau la dispozitie, cu drag!
Dar, sa revin la PC-ul meu cel drag si la service calculatoare, pe care i-am executat-o, ca sa zic asa!
Cum spatiul virtual ofera multe posibilitati, am cautat, normal un service online, pentru mica mea bijuterie si, am gasit, service pc.
De la bun inceput va spun ca am apelat la reparatii  si sunt foarte multumit! De schimbat nu a fost prea mare lucru, o chestie minora o mufa! Si, desigur ca l-au curatat! Pretul a fost ok, plus ca am primit si garantie pentru lucrarea in sine.
Intreaga operatiune a durat cam doua ore si baietii sunt profesionisti, din ceea ce am vazut eu pot repara orice aparat electronic: fie pc, fie laptop.

Acum, stiu ca sunt persoane care zic ca, decat sa repari, mai bine iti cumperi unul nou. OK! ...eu nu vreau sa intru in polemica ca aceste persoane, fiecare stiindu-si posibilitatile financiare si prioritatile pe care le are intr-o anumita perioada a vietii, mai buna sau mai rea!
Imi amintesc ca in urma cu cateva luni, un amic de al meu a avut probleme cu PC-ul. Cum era normal, la dus la reparat, cu convingerea ca e ceva minor. Banuia ca-i sursa. Din pacate nu a apelat la un service specializat si PC-ul i-a fost inapoiat mai stricat decat il dusese.
Asadar, sfatul meu este sa fiti precauti atunci cand va alegeti un specialist pentru a va face o banala reparatie la un produs atat de sensibil.
Din blogosfera romaneasca va doresc s-aveti o zi frumoasa, iar daca aveti probleme cu pc-ul: Alege Serviciile IT profesionale Fixmypc, cu incredere!









2 comentarii:

vienela spunea...

profesionisti...recomand si eu!

borceablog spunea...

Ms. chiar am unele probleme cu laptopul si am vazut ca repara si astfel de tipuri cum am eu.