miercuri, iunie 15, 2016

Scaune pentru masaj

Scaune masaj, scaune ieftine

Salutare dragii mei,

V-ati gandit vreodata la beneficiile pe care le poate avea un scaun cu masaj, pentru voi? Poate ca unii dintre voi, sunteti clienti fideli ai saloanelor de masaj. Poate ca altii, ati dori sa mergeti la un salon, dar din lipsa timpului, treceti in planul secund acest mod de relaxare. Si, pentru unii si pentru altii om o informatie importanta. In online am descoperit un magazin care comercializeaza scaune cu masaj.


Scaune masaj pret

Adica ceea ce primesti la un salon de masaj, contra unei sume de bani, poti avea acum la tine acasa! Cu o investitie ce se va amortiza intr-un interval de timp acceptabil, dupa o zi obositoare de munca te asezi intr-un scaun cu masaj. In timp ce tu, butonezi telecomada, el (scaun cu masaj) iti ofera o sedinta de masaj pe cinste pentru ca a doua zi sa fi apt de munca.
Nu sunt singurul care apreciaza beneficiile un scaun cu masaj, accesand linkul acestei postari veti citi despre beneficile scaunelor cu masaj.

Eu am sa amintesc doar de doua din beneficiile unor scaune ieftine cu masaj:

1. Un scaun cu masaj va elimina oboseala de peste zi. Aceasta este prncipala problema a persoanelor care stau foarte mult la serviciu. Scaunele cu masaj au rolul sa detensioneze tendoanele, nervii si muschii imbunatatind circulatia. Dupa un masaj veti avea un somn linistit si odihnitor.

2. Ofera un nivel de confort foarte ridicat, rezistenta si energie, care va ajuta a doua zi in rezolvarea sarcinilor de la locul de munca.


Pret scaun masaj


Revenind acum la magazinul online Komoder un scaun cu masaj poate fi achizitionat si in rate, livrarea lui fiind gratuita. Scaunul din fotografia atasata, are functie de incalzire, spatar rabatabil, alimentarea fiind la o tensiune a curentului electric de 220 - 230V. In privinta pretului exista un formular prin care puteti face o solicitare de pret speciala, valabila in aceasta perioada.

In incheiere va invit sa cititi o discutie (articolul lui Florin) despre scaunul cu masaj relatata pe un blog sau.

Un comentariu:

e-provincia spunea...

Articolul lu'Florin super cool...mi-a placut!:)