joi, iunie 23, 2016

Somnifere naturale


Somnifere

De la bun inceput tin sa va precizez ca nu am apelat la somnifere, pana acum. Nu am luat niciun somnifer, fie ca-i vorba de somnifere naturale, fie ca-i vorba de altfel de sedative.
Consider ca e un lucru bun, pentru mine,dar sunt persoane care dtorita stresului sau a unor afectiuni medicale au trebuit sa ia, sub prescriptia medicului, somnifere.



Navigand pe interent am descoperit magazinul online Herbagetica. Printre produse se gaseste si un somnifer natural: Rleax Well, la pretul de 16 lei, 30 de pastile sau 27 de lei 60 de pastile.
Gandesc ca, fiind un produs natural, nu are cum sa afecteze intr-un sens negativ organismul.
Acest produs natural.este un extract de plante precum: teiul, sunatoare, floarea pasiuni, isopul, roinita, etc. Plantele respective au rol de regenerare a sistemului nervos. Combat cu succes starile de anxietate, nervozitate, atacuri de panica si insomnia.

Persoanele care au insomnii sau acuza anumite dereglari ale somnului pot apela la un asemenea produs. Pentru mentinearea somnului sau un somn odihnitor somniferele naturale sunt solutia cea mai la indemana. In viata noastra, se spune ca ciclurile somnului se pot schimba des. Gandind ca un copil doarme aproximativ 16 ore pe zi, iar un varstnic de 70 de ani ajunge la 6 ore de somn, se potae spune ca ciclul somnului se schimba odata cu varsta. Nu mai spun ca fiecare dintre noi are propriul ritm de somn. Unii pot dormi usor, altii au un somn zbuciumat.

Am intalnit persoane care pot avea un somn prelungit de 9 - 10 ore, altii au cu un somn de 6 ore. Cu siguranta ca insomnia e o problema ce poate fi tratata, dar in opinia mea trebuie mai intai consultat un medic.


Avantajele achizitiei de la Herbagetica:


Natural - Herbagetica. Toate produsele din acest magazin online sunt naturale. Fie ca vorbim de vitamine si minerale, fie ca vorbim de produse pentru slabit sau detoxifiere.

Promotii- Herbagetica: Lunar exista produse la promotii. Pentru un produs achizitionat din aceasta categorie, primesti gratis un produs din aceeasi categorie.


Din blogosfera romaneasca va doresc s-aveti un somn odihnitor!




3 comentarii:

e-provincia spunea...

Viaţa în zilele noastre se desfăşoară într-un ritm trepidant. Mulţi oameni se plâng de perturbări ale somnului.

freshblog spunea...

Recomand: BIEN DORMIR Produce relaxarea necesara instalarii somnului si imbunatateste calitatea acestuia.

Anonim spunea...

Nu stiu ce sa zic, dar daca sunt suta la suta naturale, nu au ce sa-ti faca...rau...adica..