joi, iulie 14, 2016

Mi-am dorit o masina ...de inghetata.


Mi-am dorit o masina ...de inghetata.

Visul meu, in timpul liceului, era sa am o masina de inghetata. Cu toate ca inghetata nu imi e atat de draga, vedeam in acest mecanism comple de producere a inghetatei, o afacere profitabila. Personal, frecventam cafenelele, pentru ca imi placea si inca imi mai placea cafeaua, dar un ochi tot mai aruncam la minunatele vitrine de inghetata.


Visul meu s-a naruit, odata cu primul job pe care cu greu l-am obtinut, dar o mica licarire de speranta mi-a aparut acum cand am descoperit site-ul www.contigrup.ro, site cu utilaje si accesori horeca. Imi imaginez acum, cum o sa fac comanda pentru o vitrina, iar apoi pentru sortimentele de inghetata pe care sa le comercializez.
Sigur, ca si eu ca multi alti, vreau sa pornesc la drum printr-o colaborare foarte buna cu un distribuitor de echipamente si accesori Horeca. Este foarte important ca oamenii cu care colaborezi sa fie seriosi, altfel vor exista probleme.

Acum, revenind cu picioarele pe pamant, chiar daca imi doresc locul meu, stiu ca mai am multe de invatat, pana sa pot sa-mi pun pe picioare mica afacere.

daca am adus in discutie, furnizori de echipamente Horeca, cei de la Conti Grup sunt pe aceasta piata a funizari de echipamente si accesori de tip horeca, inca din anul 2000. Un furnizor cu experienta, care si-a creat un portofoliu de clienti fideli, de aceea exista si promotii la unele din echipamentele comercializate.

Tot pe site-ul celor de la Conti Grup, am vazut ca exista si solutii pentru finantarea in lesing sau rate de pana la un an, pentru echipamentele pe care le furnizeaza. Pentru mine, asta inseamna un pas important in realizarea visului.
Daca la inceputul articolului paream un pesimist, acum in incheiere sunt optimist.


Daca aveti in plan o mica afacere, vizitati paginile celor de la: Conti Grup.


Din blogosfera romaneasca va doresc tuturor sa va indepliniti visele, cele de antrprenori, fireste!:)

Niciun comentariu: