joi, septembrie 15, 2016

Anvelope in rate

Azr, ar cam trebui sa facem unele schimbari. Nu, nu-i vorba de blog sau de persoana mea. Schimbarea se refera la masinute, adica la anvelopele masinutei mele. Caci despre aceasta schimbarea e vorba! Asadar, ma gandesc ca o sa trecem la anvelopele de iarna. Oferta, pentru anvelope noi, este una bogata si pentru toate buzunarele. Acum, avem si varianta internetului, spre exemplu: anvelope pentru camioane

Stiu ca au existat si exista disutii contradictorii: ” noi schimbam cauciucurile, platim rovineta, taxe, dar autostrazi nu-s!!” sau cum ca preturile la anvelope pentru camion sunt destul de mari, ca daca bate vantul, e viscol si, oricum nu se poate dezapezi! Asta cand se trece la cele de iarna!!! Acum, sa recunoastem ca iarna care sper sa vina cat mai tarziu poate fi mai blanda! Am avut ani, cu o singura perioada de viscol! In schimb, cu anvelopele iarna/vara adevarul este ca de fiecare data, undeva pe la mijloc!


Sfatul meu, sunt sofer de multi ani si cred ca am destula experienta ca sa dau un sfat, este ca anvelopele de iarna, fie ca sunt anvelope pentru camion, fie pentru autoturism, musai trebuie schimbate, cand vremea o permite ! Si, am sa va spun, de ce? Pentru a nu avea surprize! Unele pot fi mai uzate si atunci apare un dezechilibru pe care nu-l simtiti dumneavoastra, il simte masina si in primul rand directia si de aici...pivotii, bucsele si alte componente!!! Si, ar ma fi una ce tine de buget...cele second-hand cat crezi ca te va tine? Anul viitor, le vei mai avea?
Acum, cand luati decizia de a cumpara, uitati-va daca au eticheta pe care a impus-o Uniunea Europeana! Cu ajutorul ei puteti intelege caracteristicile de baza ale lor.

Asadar, cauciucuri pentru camioane si nu numai, gasiti pe site-ul Premium Anvelope. De retinutt ca pe langa promotiile din aceastra perioada se pot achizitiona cauciucuri pentru camioane in rate.

La PREMIUM ANVELOPE gasiti suport si asistenta 24 de ore din 24 !

2 comentarii:

alindd spunea...

sunt si pt. autoturisme m in rate?
super!

albertflorentin spunea...

Da!