marți, octombrie 25, 2016

Au innebunit liberali...suedezi!!

Open mind sau nebunie ?
Tinerii liberali suedezi cer legalizarea incestului și necrofiliei, pentru că „legea nu te poate împiedica să fii dezgustător”. Incestul între frați și necrofilia ar trebui legalizate, susține organizația de tineret a Partidului Liberal din Suedia. Tinerii liberali din Stockholm au adoptat o moțiune care cere abrogarea mai multor legi, astfel încă sexul consensual între frați și surori de peste 15 ani să fie legal.

De asemenea, inițiatorii cer ca oamenilor să li se permită să-și lase moștenire trupurile pentru activități sexuale, după deces, fără teama ca „beneficiarii” să fie acuzați de necrofilie.

2 comentarii:

e-provincia spunea...

A innebunit lumea... astia cred ca din cauza frigului... au dat nebunia peste ei! Chiar ma intreb cat mai suporta pamantul asta pana ne va inghiti pe toti!?

axasport spunea...

Pur si simplu vor puscarii libere pentru altfel de infractiuni. Nu e o normalitate , dar e clar ca nimeni nu va renunta la asta prin pedeapsa cu inchisoarea ci doar prin sedinte de psihologie / psihiatrie severe. Nu sustin asta , sa nu fiu inteles greșit.