miercuri, noiembrie 23, 2016

Caseta directie Logan, din online


Caseta directie Logan, din online


Cautam o caseta directie pentru Logan si firesc mi-am indreptat pasii spre mediul online. Pentru ca este foarte usor de navigat si de gasit o caseta directie Logan.
Cred ca v-ati dat seama, ca am si eu o masina. O DACIA Logan. Anul acesta am avut ceva probleme cu ea si de aceea a trebuit sa cumpar cateva piese noi. Experienta mea cu magazinele din oras, nu este una placuta si de aceea am zis sa-mi indrept pasii catre mediul online. In mediul online sunt mai multe oferte si pot sa aleg piesa auto, care imi trebuie, la un pret avantajos.


Casete directie. Pret caseta directie.

Atunci cand doresc sa aflu pe ce site am cea mai buna oferta de pret pentru o caseta de directie, tastez : pret caseta directie si pe prima pagina a motorului de cautare Google, voi avea minim 10 oferte, de pe site-uri diferite. O piesa ieftina si buna, devine astfel o realitate.

Va spuneam la inceputul articolului, ca sunt in cautarea unei casete directie pentru Logan. Procedura de cautare pe care v-am descris-o mai sus, am urmat-o si asa am ajuns pe site-ul celor de la AutoAtu ( www.autoatu.ro), un hipermarket online de piese auto. Magazinul, are si un blog, cu foarte multe articole din domeniul auto.
Navigarea este foarte usoara, produsele fiind asezate pe marci de autoturisme si categorii. Promotiile sunt vizibile, nu trebuie sa cauti prea mult dupa ele.


Piese auto din magazinul online AUTOATU.ro

In magazinul online, autoatu.ro, sunt la vanzare, piese auto ale unor branduri foarte cunoscute in acest domeniu.
Livrarea se face in maxim 24 de ore, pentru produsele aflate pe stoc. In cazul in care piesa dorita, nu e disponibila, veti fi contactat pentru a vi se comunica data de livrare.

Daca ne gandim, ca de pe scaun, din fata monitorului, putem sa cumparam o piesa pentru autoturismul propriu, fara sa pierdem timpul prin magazine, fara sa consumam benzina, realizam ca este o afacere profitabila pentru noi. Acestea sunt doar cateva motive pentru care tot mai multi romani aleg sa-si cumpere piese auto din magazinele online.

De retinut, pentru piesele comercializate, Autoatu.ro, ofera certificat de garantie.

PS. Am achizitionat o caseta de directie pentru Logan de la AutoAtu si sunt multumit de calitatea ei!


Niciun comentariu: