luni, noiembrie 28, 2016

Cine saboteaza sanatatea romanilor?

Informaţii incredibile în scandalul transplanturilor pulmonare. În timp ce ministrul se acoperă de hârtii şi invocă tot felul de chichite procedurale după izbucnirea publică a scandalului, noi aflăm, din declaraţii OFICIALE, că încă de acum 7 luni, acesy ministru tehnocrat, a anunţat în cerc restrâns că nu va aproba transplantul de plamani la Sfânta Maria.
De 7 luni se tergiverseaza rezolvarea problemei, invocandu-se cinic inadvertenţe în cifre - de exemplu că nu există o listă centralizată de transplant- şi ignorându-se total viaţa bolnavilor.

Igor Tudorache, este şeful centrului de transplant pulmonar de la Hanovra, cel mai titrat centru de acest tip din Europa. Acest om a semnat un contract cu Spitalul Sf Maria din Bucureşti şi, dacă ministerul nu ar fi blocat transplanturile, ar fi fost şeful echipei de transplant de acolo. 

Intrebare: Cine saboteaza sanatatea romanilor?

5 comentarii:

Anonim spunea...

Păi atunci cum a fost acreditat,or fi fost tămpiti ăia ? Și e tămpit și d-nul profesor de la Hanovra cănd spune că se pot face asemenea gen de operatii și spitalul e dotat cuim trebuie?Păi ar veni dănsul să opreze dacă nu ar sti ca totul este asa cum trebuie?

Dan Andreea spunea...

ministrul vlad voiculescu prefera sa lucreze in sanatate ca ministrul mediului cu padurile.......in loc sa lase functional terminalul de transplant pulmonar, ( sa faca un centru regional de transplant s sa-l finanteze)prefera sa exporte plamanii spre Austria........dar domnul "secretar de stat, tare in bussiness, care a bagat Tarom-ul in faliment", zice ca este primul ministru caruia ii pasa de oameni?! cred ca ii pasa..........ii trimite prin bulgaria sa moara si exporta organele sa-si ia comisioane, mai scumpeste si medicamentele si spune ca sistemul de stat romanesc e o mlastina in care nu are incredere.......pai, daca organele se recolteaza in aceste spitale, cred ca sunt pline de bacterii si virusi, dar comisionul nu are miros! ( astia sunt hoti de alba neagra!)

bazarnews spunea...

Acum ,,tinerii frumoși și liberi" ce fac? Acum ar trebui ieșit în stradă, pentru a ne apăra prezentul și viitorul acestei nații. Bata-i Dumnezeu, sa-i bată pe toți ciolosii și iohanistii din țară!

e-provincia spunea...

Mizeria asta umana, a fost pus sa distruga, sa denigreze medicii, sa distruga tot. Suntem sanatosi la cap? ...acceptam asa ceva? ciolos,iohanis,nicusor dan cu gasca lui de poponari, sunt pusi pe devastat.....astia au venit hotarati sa distruga tot...ce Basescu, ce Iliescu, astia au fost mici copii. Specia asta sunt toti, aroganti, te privesc de sus, autostiutori, zeflemitori....cand privesc suboamenii astia, mi se face dor de Iliescu si Basescu.

Elena Poparad spunea...

Trebuie intrebat ministrul sanatatii ..cu singuranta el stie cine saboteaza Romania din moment ce nu a aprobat transplantul in Ro si trimite organe prelevate de la noi Trebuie demis cit mai urgent