luni, noiembrie 21, 2016

Gata si cu Black Friday-ul

În timp ce ne dezmeticim din febra Black Friday-ului și ne pregătim ușor-ușor de Crăciun, aproape jumătate din copiii din țară se culcă fără să știe dacă o să aibă ceva de mâncat a doua zi.
39% dintre copii trăiesc în sărăcie extremă, iar mulți alții duc lipsă de lucruri elementare în viața lor.
Suntem în perioada postului. Ne gândim la cum să fim mai buni, la cum să facem lumea mai bună în jurul nostru. Ținând post negru pentru mai multe zile, mi-a venit ideea să donez toți ce nu mănânc copiilor care nu au ce mânca. HHC România a continuat ideea.

E simplu. Calculez, cu ajutorul unui calculator creat de HHC, valoarea alimentelor neconsumate de mine în fiecare zi și la sfârșitul postului le dau celor de la HHC suma, ca ei să poată să ajute copiii care chiar au nevoie.
Ca această campanie să aibă efect însă, am nevoie de tine. Ce ai zice să ții cel puțin o zi de post (extrem de bun pentru minte și corp) și banii economisiți să le dai copiilor care chiar au nevoie.
Ce zici? Dă-mi un mesaj dacă te bagi.
Dacă nu poți sau nu vrei să ții post poți dona aici: http://rostulpostului.rosau poți trimite acest mesaj unui prieten care crezi că ar vrea să ne ajute.
Îți mulțumesc!

Niciun comentariu: