joi, noiembrie 10, 2016

Interfoane pentru case si vile Electra

Interfoane pentru vila. Interfoane casa!

Infractionalitatea a crescut! Nu-s semne ca intr-un viitor apropiat, vom avea parte de-o viata fara infractiuni majore. Adica, locuintele noastre, vor fi mai in siguranta, de aceea, pe site-ul celor de la electrainsal, gasim solutia:  interfoane pentru vile.


Inventia aceasta numita interfon, asigura siguranta fiecaruia dintre noi si are rolul de a limita accesul persoanelor straine in respectiva cladire.

Interfoanele au aparut, la noi in tara, mai intai la blocuri. Treptat ele au inceput sa fie montate si la cladiri de blocuri sau case rezidentiale.


In principiu, un interfon are 3 roluri:

- cel de securitate: restrictioneaza accesul poersoanelor in cladirea respectiva;
-comunicatie: se poate comunica cu persoana care doreste sa patrunda in cladirea respectiva; daca interfonul este video, se poate vedea respectiva persoana;
- confort: ofera linistea sufleteasca dupa instalare lui.

Interfoane Electra

Atunci cand alegem sa instalam interfoane Electra, fie la scara apartamentului, fie la casa, trebuie avut in vedere faptul ca pot fi integrate precum un sistem de control acces in cladirea respectiva.


De ce Electra?

Infiintata in anul 1992, Electra, societatea comerciala cu capital priva romanesc, produce, distrubuie si monteaza, interfoane si videointerfoane;

Electra Iasi, la nivel national are un portofoliu ce depasesete 2000 de clienti, pentru care a oferit calitate, siguranta si incredere;

Pe site-ul celor de la Electra ( www.electrainstal.ro), pe langa posibilitatea vizualizari produselor (videointerfoane si interfoane Electra), exista un chat online, unde se pot pune intrebari de luni pana vineri intre orele 9: 30- 16: 30.

Din blogosfera romaneasca va doresc s-aveti o saptamana linistita.


2 comentarii:

bocnea spunea...

spaima hotilor...

aurel spunea...

Daca nu iei singur masuri impotriva infractorilor, altcineva n-o sa te fereasca de ei.