miercuri, noiembrie 09, 2016

Mobila de living moderna

Mobilier living

Orice proprietar isi doreste ca locuinta lui sa fie frumoasa si confortabila! Mobila, fie ca-i de bucatarie, dormitor sau mobila de living, este parte a confortului. Un living modern, ne poate da batai de cap, atunci cand nu se potriveste cu incaperea. De aceea cand dorim sa ne mobilam livingul trebuie sa tinem cont de doua criterii importante, in opinia mea!

Planificarea si organizarea spatiului destinat livingului. Pentru livinguri moderne, trebuie sa decidem asupra unui set de mobilier potrivit. Daca trecem de acest pas important cu siguranta, o mobila moderna living, va fi observata si apreciata de toti cei care ne vor trece pragul casei.

Pentru a avea parte de cele mai bune solutii de mobila de living moderna, Unican a creat un portofoliu de mobila pentru living cu un design deosebit.

Mobilier living modern de la Unican

Primul exemplu (cel din prima fotografie) este o mobila moderna living, Abigail. Cu acest set de mobila putem amenaja un living minimalist. Bineinteles ca va trebui, mai intai sa avem o vopsea si un tapet decorativ potrivit. La fel si corpurile de iluminat, pe care le gasim pe acelasi site: www.unican.ro.


Al doilea exemplu ( din cea de-a doua fotografie), mobila de living Alehandra, este o mobila de living destinata oamenilor cu o viata activa. Un living ce include bucatarie si dining, reprezinta solutia pentru oamenii activi. Este ca si prima, o creatie a celor de la Unican in stilul minimalist.

Oricine isi doreste livinguri moderne, dar si pentru bucatarie sau dormitor, pe site-ul www.unican.ro, oferta este una extrem de intersanta si eleganta. Se poate achizitiona piese de mobilier sau setul complet.
De asemenea, pot fi realizate si la comanda, Unican fiind un producator de mobila cu traditie pe piata romaneasca.

O mobila Unican, transforma visurile in realitate, de aceea o recomand, fie ca-i mobila de living, bucatarie sau dormitor.

Din blogosfera romaneasca, va doresc, sa va realizati locuinta cea mai frumoasa si cea mai confortabila.:)

Un comentariu:

daas adam spunea...

sunt superbe, ma asteptam sa fie foarte scumpe, dar surpriza, nu-i...sunt preturi accesibile si daca am in vedere ca o mobila o cumperi odata in viata, merita efortul!