duminică, decembrie 18, 2016

Centrale termice pe lemne

Centrale termice pe lemne

Centralele termice pe lemne sunt o solutie viabila pentru incalzirea locuintelor din mediul rural, in principal. Vezi aici: Oferte Cazane si centrale termice pe lemne.

Principalele tipuri de centrale termice folosite pentru incalzirea locuintelor sunt: centrale termice pe lemne, centrale termice pe gaz si centrale termice pe curent electric. Dintre acestea, o centrala termica pe lemne, o putem monta doar intr-o locuinta care are prevazut un spatiu special. O astfel de centrala este practic imposibil de montat intr-un apartament. Pentru apartament nu ne ramane decat cele doua solutii: centrala pe gaz sau centrala pe curent electric. Bineinteles ca pentru a monta o centrala pe gaz va trebui sa existe acces la reteaua de gaz. Daca nu exista, va trebui sa avem in vedere o centrala electrica.


Pentru aceea care detin o casa, cele trei tipuri de centrale sunt accesibile. Pentru cei care detin case in mediul rural si nu beneficiaza de acces la reteaua de gaz, ideal ar fi sa-si monteze centrale termice pe lemne sau cazane pe lemne. Este mult mai avantajos pentru ca poate incalzi astfel intreaga locuinta.

Personal, detin o centrala pe gaze, avand o locuinta intr-un apartament. In viitorul apropiat daca voi avea o casa, as alege o centrala pe lemne. Din ceea ce am inteles, accesand site-ul www.roinstalatii.ro, dupa informatii in privinta sistemelor de incalzire, centralele termice pe lemne sunt foarte eficiente.

O centrala termica pe lemne din fonta, la pretul de 2.64900 lei cu TVA, ca cea din imagine, de pe site-ul amintit, poate fi achizitionata si in rate de la 115.98 lei/luna prin Rate Credius.


De ce sa alegeti cazane pe lemne si centrale pe lemne de la RO Instalatii?

Am spus ca se poate achizitiona orice tip de centrale, in rate. Un lucru bun si pentru ca decizia de creditare se ia in maxim 60 de minute.

CREDIUS, ofera posibilitatea de a achizitiona produsele, de pe site-ul RO Instalatii, prin creditul online. Mai multe detalii gasiti pe site.

Toata gama de produse puse in vanzare pe site-ul www.roinstalatii.ro sunt noi si pentru ele se beneficiaza de garantie, conform legislatiei romanesti.


Niciun comentariu: