luni, decembrie 26, 2016

Vitamina C

Din start pot spune ca pe site-ul celor de la herbagetica.ro gasiti Vitamina C naturala la pret accesibil. Sigur multi dintre voi ati facut o cura cu vitamina c, dar nu stiu cati dintre voi v-ati pus intrebarea, daca vitaminele respective sunt naturale?

Cu siguranta sunt oameni care considera ca vitamina c naturala, o gasim in alimente si pentru a asigura doza zilnica de vitamina c, necesara organismului, ne vor recomanda legume si fructe cu un aport ridicat de vitamina C: spanac, ardei iute, conopida, portocale, grapefruit, lamai, etc. Asta, deoarece este stiut ca sursa principala de vitamina C, o constituie alimentele.



Vitamina C, are un rol foarte bine stabilit in diversele functii ale organismului, de aceea lipsa acesteia poate provoca tulburari sau afectiuni medicale grave. Sistemul imunitar are nevoie de vitamina C pentru a face fata infectiilor, pentru a preveni boli cardiovasculare, boli oculare sau dermatologice. In consecinta medicii recomanda o dieta bogata in vitamina C, dar si suplimentele nutritive ce contin vitamina C, pentru asiguraea dozei zilnice necesare organismului.

Asadar, vitamina C are un aport mare in functionarea sistemului imunitar si stimuleaza productia de colagen. De asemenea, poate reduce inflamatiile articulare, poate contribui la functionarea normala a sistemului cardiac, si mentinerea concentratiei normale de fier in organism.

De ce sa alegi vitamina C naturala de la Herbagetica?

1. Herbagetica este o companie cu capital romanesc, ce a luat nastere in Brasov, in anul 2010;

2. VITAMINA C ORGANICA , este un antigripal, antialergic care favorizeaza asimilarea fierului in organism:
Vitamina C organica, este un extract din plante si constituie un complex complet de elemente, precum: "vitamina P, bioflavonoide, factorul K, factorul P, factorul J, tirozinaza,  acidul ascorbic si ascorbinogenul".

3. VITAMINA C ORGANICA de la Herbagetica, contine 60 de capsule, este 100% un produs natural, la pretul de 25,11 lei. Este un produs ce ajuta organismul sa faca fata oricarei provocari.

Herbagetica, propune remedii naturale pentru intarirea sistemului imunitar. Ingredientele folosite in toate produsele sunt alese de la parteneri care si-au dovedit increderea in spatiul UE.
Majoritatea produselor de la Herbagetica pot fi administrate si copiilor cu varste de peste 3 ani.



Niciun comentariu: