luni, ianuarie 09, 2017

Inna promoveaza Constanta

Inna promoveaza Constanta

"Am decis să-mi promoveze Constanța în anul 2017"
Aflată într-un concert prin Qatar, Inna i-a surprins pe cei prezenți în momentul în care a început să cânte în limba arabă.
Puștoaica, este din Constanța și este un adevărat star mondial. Cântăreața știe cum să-și țină fanii aproape și, poate mai important, știe cum să atragă alți admiratori.
Cântăreața de 30 de ani e idol în America de Sud și Asia de Est. Partea arabă a Asiei a fost cucerită și ea după un gest superb făcut de Inna.Aflată într-un concert din Qatar, Inna i-a surprins pe cei prezenți în momentul în care a început să cânte în limba arabă.Tare, nu?
Idolatrizata in Franta, Inna a decis sa isi cumpere o resedinta in Paris si sa locuiasca in ea in cea mai mare parte a timpului.Suma de aproximativ un milion de euro nu ar fi reprezentat o problema pentru cantareata din Romania! In ciuda faptului ca pentru majoritatea oamenilor sunt multi bani, surse din preajma ei sustin ca Inna si i-ar fi recuperat relativ repede, intrucat, la scurt timp de la achizitionarea imobilului, ea a avut un turneu in America, platit foarte bine, dar si alte concerte in strainatate, pentru care a primit onorarii substantiale.

Niciun comentariu: