vineri, ianuarie 20, 2017

Uniforme medicale

Uniforme medicale 

Pentru aceea care au venit in contact cu spitalele din Romania, este imposibil sa nu fi vazut ca personalul medical are uniforme medicale, de calitate. Poate ca unele din spitale, au achizitionat, respectivele uniforme de spital de la Dispotrading.
Dispotrading, este un important producator de costume medicale ieftine, comercializate la pret de fabrica. Toate produsele, fie ca sunt  uniforme de spital, halate medicale, bonete medicale sau saboti medicali, sunt prezente pe piata romaneasca, sub marca Missena.



Indiferent ca este vorba de spitalele de stat sau de cele private, uniforme medicale dispo trading ofera protectie personalului medical. Profesia de medic sau de asistenta medicala este una frumoasa, deoarece iti ofera posibilitatea sa-i ajuti pe oameni. Dar, mediul in care se desfasoara aceasta activitate este periculos, cu diverse boli, deoarece in spitale vin oameni cu diverse infectii, microbi, etc. In consecinta, toti aceia care isi desfasoara activitatea intr-un spital trebuie sa beneficieza de costume medicale ieftine, dar de calitate.

Avantajul cumpararii de uniforme medicale dispo trading

-Avantajul consta in pretul mai mic si calitatea foarte buna datorata materialelor;
-Livrarea se face in siguranta, respectand masurile de igiena;
-Dispotrading,este un magazin online pentru echipamente de protectie, de unde se pot cumpara, la preturile cele mai mici: costume medicale de foarte buna calitate, comercializate sub marca Missena.
-Livrarea si transportul, pentru comenziile ce depasesc suma de 250 lei, in Bucuresti si 1000 de lei, in tara, este gratuita. Comanda ajunge la destinatie in 24-48 de ore, de la confirmare.
-Pentru produsele ce nu corespund calitati, produse cu defecte de fabricatie, se accepta returul.

De obicei uniformele de spital sunt adaptate la nevoile personalului medical din spital. Pentru personalul care se ocupa de igenizarea spitalului, exista un echipament special de protectie, pentru medici si asistente, uniformele medicale sunt de un alt tip. De asemenea, exista posibilitatea personalizarii uniformelor medicale, cu numele sau sigla clinicii.
Dispotrading vinde si alte accesorii ale unei uniforme medicale: bonete sau saboti medicali.

Produsele pot fi cumparate si dupa codul culorilor, cod al uniformelor medicale din spitale.


Niciun comentariu: