vineri, februarie 17, 2017

Auditul Seo. Optimizarea Seo


Auditul Seo

Cu siguranta ca ati auzit de termeni ca SERP, SEO sau audit seo si ce reprezinra acesti termeni, dar sunt uni care nu prea stiu cu se mănâncă! Asa ca am sa vorbesc in acest articol despre SEO.

Seo si tehniciile folosite au ca scop o pozitionare buna a unui site sau articol in rezultatele motoarelor de cautare ( ex: Google). Adica un site sau articol va aparea in primele pozitii si astfel lumea care cauta pe google il va descoperi mai usor.


Auditul Seo cu experti seo de la agentia digitala DigitalMetrics.ro


Daca doresti sa iti maresti nr. de vizitatori apelezi la experiti de la link2. O afacere in mediul online depinde si de numarul de vizitatori, care pot deveni cumparatori ai produselor de pe site-ul respectiv. De aceea este nevoie sa fi pe prima pagina a motorului de cautare google..

Sa va dau si un exemplu. ai un magazin online care printre produsele comercializate are o categorie: pantofi dama. Cu siguranta ca iti vei dori ca oamenii, din mediul online, care cauta pantofi de dama, sa ajunga la tine, pe site. Problema sta in faptul ca mai sunt si alte magazine care comercializeaza pantofi de dama, iar site-ul magazinului tau apare undeva pe a 2 -a sau a 3-a pagina a motorului de cautare google si te intrebi, de ce? Raspunsul cele din prima pagina sunt optimizate din punct de vedere SEO. Ce iti mai ramane de facut? Simplu. Apelezi la agentia digitala DigitalMetrics.ro, pentru un audit SEO si alte tehnicii de optimizare SEO.



Pe net o sa dai de o mutiime de "specialisti" si tutoriale pe domeniul asta, dar recomandarea mea este sa apelati la profesionisti, pentru ca SEO e mai degraba o stiinta care trebuie mai intai studiata si, mai apoi aplicata.

DigitalMetrics, este o agentie care are profesionisti ce vor aprofunda si rezolva problemele site-ului tau. Acesta poate fi un pas important in succesul afaceri tale in mediul online.

Din blogosfera romaneasca va doresc SUCCES!


Niciun comentariu: