marți, august 22, 2017

Pompe si hidrofoare

Sa-ti promovezi afacerea, prin mijloacele existente, este unul din lucrurile cele mai importante nu numai pentru dezvoltarea ei, dar si pentru supravietuirea acesteia, avand in vedere contextul actual: venim dupa o criza economica si piata este din ce in ce mai competitiva. De asemenea, prezenta tot mai mare in mediul
online unde influenta este in creste, dar si posibilitatea de a integra retelele social media la site este foarte utila ca si comunicarea propriu zisa.

Azi, am aflat de prezenta in online a celor de la: www.shop-einstal.ro si , acest lucru l-am facut simplu prin accesarea motorului de cautare google, in cautarea unei variante de pompe submersibile de calitate
Astfel  am aflat ca este un magazin online romanesc ce se ocupa cu vanzare de centrale termice, calorifere, aparate de aer conditionat, pompe si hidrofoare, pentru retele de apa, gaze, termoficare, etc…Interesant mai este si faptul ca societatea isi desfasoara activitatea din anul 2005. Deci, a rezistat pe aceasta nisa multi ani.
Daca va intrebati, la ce imi trebuie mie un hidrofor uz casnic, raspunsul vine imediat: nu este pentru mine ci, pentru un amic, ce are o casa de vacanta, iar fantana trebuie dota cu asa ceva.
Deci, revin, poate parea ciudat pentru foarte multi internauti, dar faptul ca acesti oamenii au avut curajul sa vina in mediul online pe o nisa mai putin cunoscuta, merita salutat si incurajat. Mai ales ca sunt din ce in ce mai putine firme cu capital suta la suta autohton…si, sincer va spun economia romaneasca are nevoie de capital si investitii autohtone pentru a se dezvolta durabil…
Cu o investitie minima, in online, intr-un timp relativ scurt poti deveni foarte cunoscut.
Asadar, mediul online constituie o metoda utila, performanta si necesara pentru a obtine noi clienti si este folosita din ce in ce mai des de mai multe firme mari, dar si de antreprenori mai mici care vor sa-si mareasca vanzarile. Si, avand in vedere ca numarul utilizatorilor este intr-o continua crestere, prezenta in online este imperiuos necesara.
Din punctul meu de vedere prezenta in online a unor afaceri au rolul de a ne usura viata noastra cotidiana, ne poate spori confortul si posibilitatea de actiune.
Cam astea ar fi cateva din motivele pentru care am decis sa scriu un asemenea articol, iar pentru voi cititori mei:
Multe salutari din blogosfera romaneasca:)), iar pentru aceia care nu stiu ce este un hidrofor de uz casnic, aruncati un ochi pe site-ul amintit.

Niciun comentariu: