vineri, iunie 22, 2018

Criptomonedele un "El Doarado" al zilelor noastre!


Criptomonedele un "El Doarado" al zilelor noastre!

Ca monedele virtuale sunt la mare cautare, nu cred ca ar fi o noutate. Ati auzit si citit multe stiri despre evolutia spectaculoasa a criptomonedelor din ultima vreme.
Eu, accesand acest site https://www.cryptocoin.pro/, am decoperit ca nu doar moneda bitcoin este o moneda virtuala la mare cautare. Mai sunt si alte criptomonede ale caror evolutie mi-au atras atentia.
Este adevarat ca unii specialisti recomanda sa ne investim banii in criptomonede noi, deoarece pot avea un randament mai mare decat investitia in bitcoin sau ethereum. Dar, bineinteles, criptomonedele fiind foarte volatile exista un anumit risc pe care orice investitor trebuie sa si-l asume.



La inceputul anului, piata monedelor virtuale depasea 500 de miliarde de dolari. Investitori din intreaga lume erau interesati de aceasta piata, un fel de "El Dorado" al zilelor noastre.


De ce sa alegi tranzactiile de pe CryptoCoin.pro?

1. CryptoCoin Pro, este o companie romaneasca pe care zilnic se efectueaza tranzactii cu monede virtuale.

2  Platforma pusa la dispozitia clientilor accepta si plati online cu cardul Visa si Mastercard, avand in acest sens un parteneriat cu Netopia/mobilPay


3 Un alt avantaj consta in varietatea monedelor virtuale tranzactionate. Este vorba de Bitcoin, Ethereum Clasic, Monero, Ether, Litecoin, Ripple, IOTA si Bitcoin Cash.

4. CryptoCoin PRO are un parteneriat cu Cityland, agentie imobiliara cunoscuta la noi. In baza acestui parteneriat orice client poate sa isi achizitioneze un apartament sau mai multe apartamente in moneda virtuala bitcoin.

5 Compania CryptoCoin PRO are in acest moment 9 specialisti care isi desfasoara activitatea in doua puncte de lucru, din tara: Bucuresti si Iasi si alt 2 in Canada si Elvetia.



De-a lungul timpului, criptomonedele precum:  bitcoin s-a dovedit a fi o metoda usoara pentru a creste investitiile. Orice moneda veti dori sa alegeti, important este sa fiti constienti de riscurile la care va expuneti investitia.


Din blogosfera romaneasca va doresc sa aveti parte de investitii profitabile.

Niciun comentariu: