miercuri, iunie 20, 2018

FOARTE URGENT! Galina (2 ani) sufera de CANCER! :((

Buna ziua, drag prieten!
 
Mi s-a rupt inima cand mama Galinei m-a sunat si mi-a prezentat drama prin care trec. :((
Este de departe cea mai trista poveste de viata pe care am auzit-o pana acum! :(
 
În urmă cu 10 ani, familia Roşca a suferit cel mai tragic moment din viața lor, moartea copiilor de numai 2 ani şi respectiv un an. Moartea copiilor a fost cauzată de leucemie şi respectiv tumoare la creier.

 
După multă suferință şi investigații clinice, după momente în care în ochii tuturor copiilor îşi vedeau proprii copii, familia a decis să dea viață altor copii. Şi cei din jur au remarcat bucuria din casa lor. Soții Roşca, dintotdeauna, au avut o relație specială cu copiii. Ei au o dragoste aparte şi fac o educație cu multă implicare şi interes. Vestea de după biopsia extragerii unei presupuse papilome i-a răpus de data asta. Galina, micuta lor care nu a implinit inca 2 ani, este diagnosticată cu rabdiosarcom pleomorf, o forma severa de cancer! Părinții nu-şi mai găsesc puteri, iar frica experienței trecute îi slăbeşte de tot. 
 
Ei sunt deja internati, dispun de 10.000 de Euro, insa au mare nevoie de ajutorul nostru pentru a achita tot tratamentul - 51.600 de Euro! Noi suntem speranta lor sa-si faca copilul bine! Galina merita o sansa la viata! Este foarte urgent! :((

DONATIILE se pot face pe site-ul: salveazaoinima.ro
 
Cu prietenie,
Vlad Placinta

Niciun comentariu: