marți, august 28, 2018

Rusinica. Augustin Lazar!!

Augustin Lazar s-a tavalit pe jos pret de jumate de ceas aratand cat de nedemocratic lucreaza ministrul Tudorel Toader si cum vrea sa-l schimbe pe el "stalpul justitiei" din Romania. Insa sub domnia "stalpului justitiei" Augustin Lazar s-au intamplat niste fapte: s-au semnat niste protocoale ilegale si imorale cu SRI, procurorii din subordinea "stalpului justitiei" au facut dosare penale la 63% din judecatorii din Romania, lucru pentru ca "stalpului justitiei" alaturi de Laura Codruta Kovesi vor trebui sa raspunda penal intr-o buna zi.

Despre cat de imoral procedeaza Tudorel Toader, eu unul zic sa nu vorbim de funie in casa spanzuratului. In decembrie 2014, Klaus Iohannis a castigat alegerile prezidentiale, ulterior si-a dorit: guvernul meu, seful meu la SRI, sefa mea la DNA si procurorul general al meu. Ei bine cum a procedat neamtul cinstit si corect Klaus Iohannis in situatia respectiva? Procuror general era domnul Tiberiu Nitu, caruia DNA-ul doamnei Kovesi i-a fabricat un dosar penal pentru ca a beneficiat de antemergător în trafic fără să aibă acest drept legal. Domnul Iohannis i-a fluturat procurorului general sub nas acest dosar strigand in gura mare "demisia penalule". De ce a fost acest dosar un dosar politic facut la comanda lui Klaus Iohannis doar pentru a avea procurorul general al lui? Simplu. La inceputul anului 2018 cei de la DNA au recunoscut faptul ca dosarul respectiv este o mizerie si din PROPRIE INITIATIVA l-au clasat.
Asa ca mai "stalpul justitiei", voi ati ajuns la putere inlaturand oamenii din functii cu dosare politice fabricate si acum urlati cat va tine gura "dreptate si adevar". Rusinica.

sursa: Sorin Stanisel

Niciun comentariu: