luni, noiembrie 12, 2018

Salvarea Nicoletei, mai este nevoie de 20.000 de Euro!

Dragul meu prieten,

Nicolaeta este o fetita de 11 ani, care pana acum mai bine de 2 saptamani a fost sanatoasa, voioasa, plina de energie. Din nefericire, totul s-a naruit pentru familie, cand acestia au aflat ca micuta sufera de o boala cumplita. :(

Tragedia familiei a inceput acum o luna, cand mama a depistat sange in urina si dureri abdominale. In urma unei ecografii, s-a observat o formatiune in vezica urinara si au fost trimisi de urgenta la spitalul din Sf. Maria din Iasi, unde, dupa mai multe investigatii – CT, cistoscopie,ecografie, biopsie – i s-a pus cumplitul diagnostic: RABDOMIOSARCOM EMBRIONAR BOTRIOID DE VEZICA URINARA (tumora maligna la vezica si uretere).


Parintii au continuat investigatiile la spitalul Fundeni in Bucuresti, unde din pacate s-a pus acelasi diagnostic. Dupa mai multe discutii, parintii au ales sa inceapa tratamentul in strainatate - din cauza gravitatii bolii, insa costurile pentru chimioterapie, radioterapie depasesc cu mult posibilitatile familiei – 40.000 euro.

Parintii sunt disperati, nu vor sa isi piarda scumpa lor fetita si ne implora sa ii ajutam sa stranga fondurile necesare! Pana in momentul de fata au reusit sa stranga 20.000 de Euro, asadar, pentru salvarea Nicoletei, mai este nevoie de 20.000 de Euro!

Ii intindem mana acestei familii aflate in mari suferinte? :(

Cu prietenie,
Vlad Placinta
DONATII pe site-ul" https://salveazaoinima.ro/

Niciun comentariu: