marți, ianuarie 07, 2020

Liberalismul de căcat al lui Rareș Bogdan

Liberalismul de căcat al lui Rareș Bogdan


Johannis va reuși, în cei cinci ani de schiat care vor urma, să aducă la putere nu liberalismul de căcat al lui Rareș Bogdan, care și-a transformat ițarii în papion, nici răpciuga sindicatelor-fantomă care n-au nici în clin, nici în mînecă cu o clasă muncitoare întreținută cu pomeni pesediste pînă în pragul parastasului definitiv, ci forța subterană a stîngii inteligente și curate, fără de care Romînia nu va putea fi normală în vecii vecilor. Amin... spune pentru inpolitics.ro, poetul Mircea Dinescu

3 comentarii:

Anonim spunea...

Jos palaria , Maestre! Ca de obicei ,cu rasu-plansu' avem tabloul a ceea c'è s-a intamplat in Romania. Prima rectificare bugetara a fost facuta sri-ului. Sa fie primit! Nemtii cu nemtii , noi cu restul -pe cap.

e-provincia spunea...

Scopul venirii la guvernare a ciumei galbene, cu ajutorul pacalicilor este prea binele corporatiilor, a bancilor, nu a romanilor. Nu vedeti ca de cate ori vine ciuma galbena la butoane, nu sunt bani? I-ati auzit vreodata pe psd-isti sa se planga ca nu au bani? Ei au avut bani pentru toate, astia nu au bani decat pentru a mari bugetele serviciilor (normal, nu?) si pentru imbuibarea bancilor, pentru ca un deficit pana la cer, va creste dobanda la care ei se imprumuta; ceea ce lor li se permite (nimeni nu reactioneaza) era crima cu premeditare facuta de PSD.

albertflorentin spunea...

Cum sa-r zice...plăcute suedeze☺