marți, martie 03, 2020

Macron, camaradul domnului Ciolos

Domnul Macron, camaradul domnului Ciolos si copilul de aur al domnului Soros, a considerat el ca in cea mai emblematica republica planetara legea pensiilor intra in vigoare in urma unui decret al guvernului, fara dezbatere parlamentara. Se pare ca pentru acesti baieti din noul val politic planetar, democratia, dezbaterile parlamentare s.a. sunt asa, niste chestii utopice.

Pe de alta parte a inceput din nou emigratia si din nou aflam cat de "nenorocit" este acest Erdogan care le da drumul emigrantilor sa ajunga in Europa. Ce nu spune nimeni este ca acest Erdogan cheltuie miliarde de euro anual cu intretinerea acestor emigrati, fara ca UE sa-i ofere ajutoarele financiare promise. In Turcia, in taberele de emigranti sunt peste 3,5 milioane persoane. Sa presupunem ca Turcia cheltuie numai 10 euro/zi/cap de emigrant. Calculati singuri cat cheltuie anual cu acesti oameni. De altfel Erdogan a dat drumul spre Europa la vreo 20.000, omul a vrut sa traga si el un semnal de alarma, sa informeze Europa ca este cazul se se implice financiar, ca de vorbe si promisiuni este podul plin.

Un comentariu:

Alexandru.F Draganescu spunea...

Se crede Deștept Erdogan cu această ,Afacere ,. Bombardează Siria ,îi sperie ,aceștia fug la ( unde? ) Turci . Erdogan îi STOCHEAZĂ ,între timp primiește Bani UE ,dar mai cere în continuare ,dar si Deschide Robinetul ,către Europa. Dar sint sigur ca la un moment dat ,va cădea Erdogan . Prea multi a Supărat pe afară ,dar si din Turcia .