Sport

Olimpiada de iarna 2014

Acesta este unul din mijloacele care sunt folosite pentru transportul jurnalistilor acreditati la Soci...
Jurnalisti prezenti la Olimpiada de iarna, fac haz de necaz postand pe retelele de socializare diferite fotografii cu multiplele probleme de organizare! De la apa ce curge in camerele de hotel, cand vrea ea si cu culori care mai de care, pana la defectiunile sanitare si electrice...pe care organizatorii le trec deocamdata sub tacere.
Ar mai fi de spus faptul ca autoritaile rusesti s-au laudat cu investitii de aproximativ 50 de miliarde de dolari, pentru aceasta editie...

Nu cred ca lucrarile au fost realizate de firmele din Romania, dar nici nu cred ca difera prea mult cu stilul celor de pe la noi...
In alta ordine de idei, Olimpiada, a debutat aseara cu un spectacol grandios de lumini si muzica...mult prea plictisitor, pentru mine...Iar, in privinta transmisiei si a comentariilor oferite de TVR, ce-as mai putea adauga eu...suntem obisnuiti si vaccinati, fireste!!
In incheiere as ura multa bafta sportivilor romanii...poate vin cu ceva medalii....asa sa faca in ciuda fotbalistilor bogati si "supertalentati" de pe la noi!!!!
Hai, s-aveti zi buna!

Niciun comentariu: