duminică, decembrie 23, 2012

Politica damboviteana


Am vazut multe fetze noi in politica la aceste alegeri. Toti declarau ca au simtit nevoia, ca nu se mai poate, ca trebuiau sa se implice... In acelasi timp vedem si auzim in fiecare zi lucruri din ce in mai grave despre cei deja de o vreme in politica. De fapt nu as fi in stare sa spun o singura fapta buna de remarcat a vreunui singur parlamentar, politician, functionar de stat. Imi poate spune cineva o fapta buna concreta? Un proiect adevarat implinit fara jafuri de milioane? Nu cred .
Deci totul pare normalitate adica am transformat infractiunea si cruzimea, hotia si imoralitatea, dictatura si teroarea, dispretul fata de oameni in firesc, in normalitate, in valori ale acestei natiuni, intr-un modus vivendi, intr-un model si un ideal de viata.
Am ramas cateva milioane poate vre-o 7-8, care oricum asa cum ati vazut chiar nu conteaza, pe dinafara, adica in afara societatii, in afara normelor de convietuire dambovitene. Nu furam, nu dam tunuri la banci, nu plagiem lucrari, nu promitem nici la alegerea ca sefi de scara de bloc si nici in alte ocazii care sa marcheze viata noastra anosta nimic ce sa nu si livram, nu corupem, nu platim judecatori, nu traficam, nu evadam fiscul ci ne platim taxele si datoriile la stat si la banca, nu construim sosele pe hartie cu mai multi bani decat ne-am duce pe Marte, nu facem bisnita cu sentinte, nu ciordim voturi, nu facem politiei politica, nu avem succesuri si nu ne insusim agoniseala contribuabililor. Chiar asa noi suntem puturosii si rusinea natiunii. O armata de ratati, neadaptati, neintegrati antisociali, anti-socialisti si anti-liberali ajunsi la marginea societatii.
Voua nu va e rusine? Mie parca incepe sa mi fie si ma gandesc din ce in ce mai mult ca daca tot mi-am dat agoniseala la buget, la ratele de la banca, la scoala, doctor, etc astfel nemaiavand un ban sa ma duc la cules de capsuni prin Finlanda ca sa-mi fac si eu un rost atunci poate ma dau si eu pe brazda si intru in randul oamenilor adica in politica.
Cum Basescu ne pregateste de-un nou scrutin poate ar trebui sa punem impreuna de-un partid, unul nou bazat pe o doctrina a adevarului si sa ne numim cinstit (caci sa mintim atat de bine cum fac ei nu vom reusi) Partidul Hotilor declarandu-ne clar si ferm vointa de a intra in randul societatii si de a ne aduce contributia la efortul national de dezvoltare a societatii noastre multilateral depravate.
Astept adeziuni si idei inovatoare prin care sa ne afirmam ca o componenta distincta, o institutie de baza a statului mafiot roman.

Niciun comentariu: