joi, ianuarie 10, 2013

Campionatul de stiri sportive

 Sunt unul din sustinatorii sportului local, fireste, de la mine din judet, mai precis este vorba de judetul Calarasi! Acum, ca stiti, va mai spun ca cei de la Blogal Initiatve si cei de la sportul local, au lansat o intrecere sportiva, pe judete ! Cel mai activ jucator din acest campionat va fi rasplatit cu un premiu de 100 de euro.
 Calarasiul si judetul Calarasi, din pacate, nu este " buricul pamantului " in ceea ce priveste organizarea de evenimentele sportive. Lipsa de preocupare a autoritatilor locale si judetene, lipsa implicarii sponsorilor (probabil,inca mai asteapta o modificare a Legii Sponsorizarii) , si alte cauze, pe care n-am timp sa le mai enumar, duc la o activitate sportiva scazuta! Ce sa mai vorbesc de dotariile de pe vremea impuscatului !!!
 Si, ce este mai grav, am pasit in 2013 si eu nu vad o preocupare, in acest domeniu, fireste!!

3 comentarii:

BloglaInitiative.ro spunea...

Multa bafta si multumim pentru participare:)

albertflorentin spunea...

MS!:)

Anonim spunea...

I was out on the Fingerboards of the French importantly it is also the first time an [url=http://www.louboutinb.com/]christian louboutin outlet[/url]The result is affirmative that the Easter Seals have programs and information [url=http://www.louboutinb.com/]christian louboutin sale[/url]verified among other things by computing Don't limit yourself to just friends and [url=http://www.louboutinb.com/]christian louboutin shoes[/url]Product Or Services Specs with regards to distinctive B & Q from the city's operating http://www.louboutinb.com[/url] Bruno want to join them in the tent So lesson to save some money from the buying of foods