miercuri, februarie 27, 2013

In vizita prin club

De fiecare data cand calc pragul unei case, îmi place sa studiez modul de amplasare a obiectelor de interior, mai ales a celor de mobilier. Stiu ca, gazdele, abia asteapta sa le întrebi de unde le-au procurat şi iata ca socializarea e rezolvata. Acest obicei il repet si atunci cand merg prin cluburi, acela de a  studia amplasarea pieselor de mobilier si bineînteles, socializarea:)  Numai ca, in club, nu am avut pe cine sa intreb, referitor la noul mobilier, canapelele confortabile, pe care le-am observat inca de la intrare! Asadar, am mers acasa si cum curiozitatea numi dadea pace, am dat un search gen: canapele cluburi. Vroiam sa ma informez, despre investitia celor pe care-i "vizitasem".
Informatiile pe care le-am gasit pe site sunt utile, usor de citit, contin sfaturi practice, au un aspect atractiv, ajungi usor la paginile care te intereseaza, acestea sunt bine documentate, bogate în informatii referitoare la: cod produs, disponibilitate, montaj, garantie, pret, descriere, dimensiuni, finisaje, paleta de culori. De asemenea, la comanda se poate executa diferite dimensiuni.

Produsele sunt bine grupate. De exemplu, centrul meu de interes mobilierul pentru cluburi au expuse trei modele. Nimic mai simplu. Din cele 6 categorii care sunt pe acest site, de produse, în functie de dorintele pe care le ai, e imposibil sa nu poti alege cel putin un produs, daca ai un club sau ai de gand sa porneste o investitie in acest sector de activitate. Selecţia este dificila, v-o spun, deoarece fotografiile îti atrag atentia asupra fiecarui produs în parte. Cel pe care l-am postat mi-a placut cel mai mult!!
Eu cred ca e un moment prielnic pentru a face investitii! Daca, cumva ma insel, va rog sa-mi spuneti! Nu ma supar:)
Pana atunci va doresc numai bine, si spor la investit!:)

Niciun comentariu: