vineri, iunie 21, 2013

Mare, soare si Vox Maris!

Azi, fiind o zi deosebit de calduroasa si pentru ca meteorologii au anuntat deja ca vom avea in weekend canicula, m-am gandit sa va prezint una din multele oferte turistice, de pe litoralul romanesc, fireste!!!... si in mod special statiunea Costinesti. O statiune destinata tinerilor si nu numai lor:) Poate ca veti doriti sa "evadati" din toropeala ce va invada capitala si alte orase ale minunatei noastre patrii, catre mare desigur! Stiu ca puteti alege una dintre statiunile montane, dar eu azi recomand marea, statiunea Costinesti si Vox Maris. Complexul este la 25 de metri de malul marii! Hai, ca-i tare fain, cum ar zice prietena mea ardeleanca de la Cluj!:)
Despre cazarea la Hotel Vox Maris Grand Resort din Costinesti, pot sa va spun ca este una acceptabila, gandindu-ma la pret si la conditiile oferite. Un complex alcatuit din casute de patru stele complet renovate si modernizate cu: sauna, piscina, locuri de joaca pentru copii (daca aveti!), sala pentru masaj, bowling si discoteca.
Noaptea va puteti odihni fara niciun fel de problema, deoarece camerele dispun de aer conditionat si aveti un frigider plus conexiune wireless pentru laptop. Complexul asta veti vedea ca este o oaza de liniste.
Cum spuneam la inceputul articolului, statiunea Costinesti este una a tineretului si una din cele mai cautate de pe litoralul romanesc datorita investitiilor facute in ultimii ani. Statiunea Costinesti este de departe preferata tinerilor, mai ales a elevilor si a studentilor care nu dispun de bugete prea mari pentru a cheltuii mii de euro in cluburi. Cei care merg in Costinesti nu ezita sa revina in fiecare sezon estival insotiti de gasca de prieteni.
Deci, Costinestiul este si va ramane o destinatie pentru tineri...si mai cred ca investitiile pe care le fac proprietarii de acolo vor continua, iar statul va acorda mai mult sprijin.
Eu sunt roman si prefer macar odata in weekend sa merg la mare, in statiunea Costinesti in dauna Albenei! Am fost in Bulgaria si Grecia, nu spun ca nu-i bine, dar stresul pe care mi-l provoaca limba mi-a fost suficient sa ma "retrag" pe litoralul romanesc...Nicaieri nu-i mai bine decat acasa printre ai tai! Acum fiecare cu alegerea lui, nu va pot obliga ce sa faceti in weekend sau in vacanta, dar macar pot sa va fac o recomandare.
In incheire vrea sa va spun ca ma bucur tare mult ca agentiile noastre de turism promoveaza destinatii si hoteluri de la noi.
Din blogosfera romaneasca va doresc un weekend racoros!:)






Niciun comentariu: