marți, august 13, 2013

Puterea mintala motivationala

“Nu te-ai născut cu lipsa de încredere în tine, ci ai dobândit-o, te-ai molipsit de undeva așa cum te-ai molipsi de vărsat-de-vânt. Cei care te-au amăgit, spunându-ți că ceva nu e în ordine cu tine, au suferit aceeași amăgire. Intimidarea psihică se transmite din generație în generație până când cineva se hotărăște să-i pună punct -adica tu. Dacă n-o faci, copii tăi vor fi următoarele victime.”


“Comparația cu ceilalți este cea mai sigură cale spre infern. Dacă ești mai bun decât cineva, întotdeauna se va găsi unul mai bun ca tine. Dorința de a fi mai bun decât cei din jur pornește dintr-un sentiment de neîncredere. Dacă ți-ai recunoaște valoare și integritatea, nu ar fi nevoie să îi consideri inferiori pe ceilalți pentru a te simți superior.”

“Cei care-și construiesc respectul de sine și identitatea bazându-se doar pe corpul fizic își aștern în față un drum plin de suferință.”

“Dacă arăți bine nu înseamnă întotdeauna că te și simți bine. Dar întotdeauna când te simți bine, arăți bine.”

“Pe cei care nu te înțeleg, nu-i vor convinge dovezile tale, iar cei care te apreciază nu au nevoie de dovezi. Explicarea, justificarea și apărarea sunt ca nisipurile mișcătoare : cu cât te zbați mai mult, cu atât te scufunzi mai tare.”

“De câte ori îți pierzi calmul înseamnă că ai făcut o interpretare greșită.”
“Dacă nu-ți folosești mintea, o va face altcineva.”

“Majoritatea oamenilor iau ce li se dă și cred că acesta este destinul lor. Marile spirite iau ce li se dă și își fac propriul destin.

Ia ceea ce ai și fă ceea ce vrei.”
Viata ca o tzeapa

Niciun comentariu: