vineri, august 12, 2016

Despre facturi, dintr-o alta perspectiva

Facturile, fie simple, fie insotite de chitante, ordine de plata sau alte documente adiancente sunt centrale in managementul si contabilitatea unei firme. Din aceasta cauza, este bine sa cautati solutii coerente de indexare a acestora conform codurilor fiscale in vigoare.
Intrucat acestea din urma se schimba destul de des (sau se modifica circumstantial, cu impact direct asupra modului in care trebuie gestionate actele), cea mai simpla solutie pe care o aveti la indemana este folosirea regulata a unui program de facturare performant.
In raport cu alternativa clasica, pe hartie, un atare program face in mod concret diferenta dintre un weekend stresant sau un weekend in care nu mai trebuie sa va ganditi la actele firmei, pentru ca le veti fi completat in timp util. Acum zece ani, astfel de programe, cate erau, erau dedicate aproape in exclusivitate contabililor; astazi insa lucrurile nu mai stau asa: ca manager de firma, puteti avea acces la un program de facturare prin care sa reduceti constant gestiunea firmei.

Avantajele programelor de facturare
Dincolo de factorul temporal, exprimat deja mai sus, aceste programe prezinta si alte avantaje specifice. In primul rand, este vorba de usurinta cu care acestea va permit sa va ocupati de hartii. Munca cu hartiile poate fi astfel redusa semnificativ, crescand gradul de confort pe care il resimtiti in raport cu aceasta parte a muncii de manager.
In al doilea rand, unele dintre documentele si declaratiile pe care trebuie sa le depuneti periodic au o varianta online. Lucrand cu un asemenea program, puteti corela mult mai usor activitatile, optimizand sau chiar automatizand parti ale procesului.
Transparenta hartiilor este mult mai usor de controlat atunci cand folositi softuri de facturare; fara sa mai fie nevoie sa cautati printre acte, puteti avea totul la indemana printr-un simplu motor de cautare interna.
Nu in ultimul rand, interfetele cu care vin aceste softuri sunt extrem de prietenoase si usor de invatat. Fiind intuitive, ele va permit sa va mentineti mai usor la curent cu schimbarile birocratice, nelasand ca acestea sa va afecteze activitatea din firma, sau, cel putin, reducand impactul birocratiei asupra activitatii.

Relevanta preturilor
Daca comparati timpul petrecut pentru completarea actelor in forma traditionala cu timpul petrecut cu un program de facturare, veti constata ca pretul acestuia din urma este mai mult decat atragator. In mai putin de o luna, o firma de dimensiuni medii isi justifica o astfel de cumparatura; de la acest punct inainte, se lucreaza numai pe profit, indiferent de tipul activitatii firmei sau de numarul de facturi care trebuie gestionate printr-un astfel de program de facturare.
Mai multe detalii despre programul de facturare Genius Facturare
Detalii despre programul Genius Facturare

SURSA: comunicatdepresa.net

2 comentarii:

inna spunea...

ce pot sa zic, e important ca cei care doresc sa isi usureze munca sa aplice in practica!

alindd spunea...

foarte tare!