luni, noiembrie 11, 2013

Ce trebuie sa stiti despre ochelari snowboard

Andrenalina creste din ce in ce mai tare atunci cand alegeti sa practicati snowboarding. Senzatiile tari sunt experimentate la maxim si distractia este asigurata in fiecare zi pe partia de zapada. Cu siguranta, sa practici snowboarding reprezinta o adevarata provocare si o evadare din cotidian.


Ochelarii de snowboard ofera protectie maxima ochilor impotriva zapezii de pe partie, dar mai ales impotriva luminii si radiatiilor UV. Insa, in momentul in care dorim sa alegem o pereche de ochelari snowboard intervine o intrebare importanta: cum facem alegerea cea mai potrivita? Este necesar sa tineti cont de 2 factori principali: marime si tipul de lentile.

1. Marime ochelari snowboard
Inainte de a achizitiona o pereche de ochelari snowboard trebuie sa tineti cont de marime. Ochelarii se adreseaza in functie de fiecare membru al familiei si se pot regla datorita curelei de fixare din dotare. Alegeti marimea potrivita pentru un comfort maxim in orice moment!

2. Tip lentile ochelari de snowboard
Calitatea ochelarilor de snowboard este foarte importanta pe partia de zapada, pentru a practica acest sport in conditii de siguranta. Majoritatea lentilelor sunt tratate cu diferite tehnologii precum antiaburire sau antizgariere, pentru o performanta mai buna pe partie.

Fiecare lentila are o coloratie diferita, destinata pentru conditii meteorologice specifice statiunilor montane. Astfel, in situatii de vizibilitate slaba precum ceata, ninsoare sau lumina slaba lentilele de culoare galben, roz sau albastru sunt cele mai potrivite. Culorile inchise precum maro, gri, auriu sau cele reflectorizate sunt ideale pentru a combate soarele puternic, oferind protectie UVA, UVB, UVC. Lentilele transparente sunt recomandate pentru turele de noapte de pe partia de zapada.

Unele modele de ochelari snowboard ofera posibilitatea de a schimba lentila, prin optiunea de detasare. Asadar, nu trebuie sa va faceti griji ca trebuie sa cumparati mai multe perechi de ochelari snowboard.

Acum sunteti pregatiti cu informatiile necesare pentru achizitionarea unor ochelari de snowboard profesionali. Tot ce mai ramane este sa traiti la maxim aventurile de pe partie. In cazul in care nu esti pasionat de snowboarding, poate saniutele pt. copii o sa-ti ofere distractia de iarna de care ai nevoie!


Sursa: autor

Niciun comentariu: