miercuri, iulie 01, 2015

Ce am cumparat de la Nevertebrate

Azi, am sa va spun ce cumparaturi am facut!;)  Ce am cumparat de la nevertebrate.ro, este intrebarea fireasca pe care o anticipez ? Pentru ca e vorba de popularea acvariului meu, ca sa zic asa! Bine, ca pana sa ajung la magazin si sa cumpar pesti, melci, a trebuit mai intai sa cumpar un acariu, mai apoi sa fac rost de plante. Da...nu orice planta, chiar daca majoritatea se gasesc in natura si nu-i problema sa faci rost de ele. Se gasesc prin lacuri sau rauri. Da, sa stit ca nu se gasesc chiar asa de usor, e de umblat.
acum sa va zic ca chestia asta cu acvariul mi-a venit asa in cap in urma cu vreo luna, cand intr-o seara ma uitam pe la tv. si am vazut un documentar cu nevertrebrate. Vazut documentar, placut si de aici s-a nascut ideea unui mic acvariu. Simplu.

Am intrebat pe la amici, cunostinte de unde sa fac rost de un acvariu si majoritatea ma sfatuiau sa il fac eu ca este mult mai ieftin. Si, dupa ce il termin sa-i cumpar un neon cu suport. Bine, n-am inteles eu prea multe, noroc cu amic, care avea un acvariu destul de bun si nu-l mai folosea. L-am cumparat de la el fireste...
Acvariul nu-i prea mare la umplere mi-au incaput circa 50 de litri de apa. I-am pus incalzitor dotat cu un termostat, filtru de apa...
Printre pestisori pe care i-am cumparat si imi populeaza acvariul se numara: viviparii, am si-o pereche de xipho, cativa guppy si-o pereche de moly.
Eu sunt la inceput si nu vreau sa-mi complic modul de viata cu specii de pesti prea pretentiosi si in acelasi timp scumpi. Din ce am inteles de pe la amicii e nevoie si de ceva experienta pentru aceasta noua pasiune...nu poti popula un acvariu dupa ureche...De la ei am aflat ca sunt specii de pesti care se mananca intre ei. Pai, ce-am facut? Ii cumpar sa nu-i mai am a doua zi!!



Asadar am si eu un colt cu natura in propria mea casa.

3 comentarii:

Anca_Ana-Maria spunea...

sunt curioasa cat o sa te tina noua pasiune, ca la tine pasiunile sunt trecataoare:)))

Alecs spunea...

Salut, am vazut ca esti interesat de blogurile care le am la vanzare. nu au pagerank, dar ti le pot da pe toate 3 la 9 euro :)

albertflorentin spunea...

:) da mai !!! http://www.alexscrie.ro/...e al tau?da pe mail adresele...