vineri, decembrie 12, 2014

Recomand sa faceti sport iarna!

Iarna poate fi perioada in care iti poti face timp sa te relaxezi si sa te bucuri de o mini-vacanta alaturi de cei dragi, de familie si de prieteni. Asta nu-i nici pe departe o scuza sa nu mai faci miscare, mai ales ca vor veni mesele de Sarbatori, de Craciun, de Anul Nou, de Sf. Ion si cate si mai cate. Asadar bucatele si petrecerile te vor ademeni. Si, daca esti plictisit de gimnastica practicata in casa, si ai o scuza sa nu mai iesi la un alergat, ca-i frig, zapada si aluneci poti incerca niste sporturi noi, care te vor mentine intr-o forma buna.


Avantajul cel mai important al sporturilor pe care le poti practica iarna, este acela ca iti protejeaza inima, spun specialistii si te ajuta sa previi bolile cardiovasculare prin faptul ca prin simpla prezenta a zapezii, vei depune mai mult efort.
Am spus specialistii, pentru ca exista un studiu realizat de: "Fundaţia Canadiană pentru Inimă şi Prevenirea Atacului de Cord", care spune ca orice sport vei alege sa faci iarna, vei obtine o reducere a riscului unui infarct.
 Recomand asadar:
1. Patinajul, care te poate scapa de stres
2.  Daca vrei sa slabesti, atunci fa schi!
3. Snowbordingul iti poate intari muschii!

Hai, s-aveti spor la facut sport!

Niciun comentariu: