joi, ianuarie 30, 2014

Lumia 1620...Windows Phone cu rezoluţie 2K

Cu toate ca piata este saturata de modele recente de Windows Phone, Nokia lucreaza a urmatorul model cu numele de Lumia 1820. Desi este dificil de aproximat la ora aceasta ce vom vedea la MWC 2014, cu siguranta va fi vorba de cateva zeci, de terminale care merita macar bagate in seama. Pentru ca din acea lista o serie de zvonuri erau inevitabile, iar Nokia care are mari sanse sa vada lumina reflectoarelor la Barcelona. Numit Nokia Lumia 1820, acest aparat este primul Windows Phone care face tranzitia la un panou a carui rezoluţie sare peste Full HD pana la QHD – 2560 x 1440.
Cu diagonala ecranului de 5,2 inci, aceasta creatie va folosi pentru procesare un Snapdragon 805, cel mai recent si performant SoC al celor ce la Qualcomm. Bateria  va fi de 3400 mAh, suficienta pentru o zi de functionare. Problema majora a acestui aparat este că nu poate sa ruleze cea mai noua versiune de Windows Phone, deoarece aceea este limtata la ecrane Full HD.
Incepând cu luna aprilie ar trebui sa apara primele aparate cu WIndows Phone 8.1, moment in care se vor mai elimina cateva dintre limitarile platformei. Pana atunci, nu putem decat sa visam la un Windows Phone cu display 2K si un asistent virtual gen Siri care ar trebui ss se facs remarcat si pe smartphone-ul de mai sus.

2 comentarii:

turbo spunea...

ce are pe el este foarte okey, dar daca va depasi pretul de 2500 lei nu cred ca va face mare treaba ca urmeaza sa se lanseze iphone si samsung

lichiresti spunea...

In privinta pretului, nu am gasit nimic...dar, ai dreptate!