vineri, martie 21, 2014

Fata de la pagina 5 a intrat în politica

S-a înscris doar de o saptamâna în Partidul Miscarea Populara, unde altundeva, dar exista deja multe voci care spun ca aceasta tinteste titlul de cel mai sexy politician.

Alina Moldovan, caci despre ea e vorba, a stat mult timp departe de politica pâna acum, chiar foarte departe.

Diva blonda în vârsta de 29 de ani a cochetat cu vedetismul de mult, atunci când, din dorinta de a se face ie fata, a trimis poze pentru binecunoscuta rubrica "fata de la pagina 5" a ziarului "Libertatea".

Se pare ca aparitia mai mult goala în acel ziar a ajutat-o foarte mult, deoarece bistriteanca a ajuns în echipa emisiunii lui Dan Negru, la emisiunea: "Te pui cu blondele?".


În Bistrita, orasul sau natal, blonda este cunoscuta drept o persoana extrem de controversata. Presa locala a scris, în mai multe rânduri, despre operatiile estetice pe care aceasta le-a fi suferit Alina Moldovan si care au schimbat-o radical.
Prietenii virtuali ai celei care se vrea a fi sexy-politiciana sunt la curent cu tot ce se întâmpla în viata acesteia,
Alina Moldovan fiind atât de "transparenta" încât a postat pe internet chiar si o fotografie facuta imediat dupa rinoplastie...

Cum blonda a declarat ca scopul ei in perioada imediat este sa strânga semnaturi pentru alegerile europarlamentare, pare de înteles de ce alege foarte des rozul în materie de vestimentatie, culoare care, într-adevar, atrage atentia celor din jur.
Alina Moldovan a mai declarat ca le admira foarte mult pe Elena Udrea si Elena Basescu si ca, ea viseaza la o cariera politica la fel ca a lor.

Niciun comentariu: