luni, martie 31, 2014

Sfaturi impotriva asteniei de primavara

Nu-s sunt un mare specialist, dar incerc si eu sa imi dau si eu o parere! Asadar, nu trebuie sa te lasi descurajata de kilogramele in plus pe care le va arata cantarul:)
Fiindca exista: rochii de primavara  pentru toate dimensiunile. Uite, de exemplu, pe tinar.ro sunt si: haine online masura mare.
OK! bolborositi, sunteti destul morocanoase?
Este de inteles deoarece imediat ce se iese din iarna, precum ursii din barlog, multe din doamne si domnisoare in loc sa fie fericite, de renasterea naturii, simt o senzatie de usoara oboseala, de slabiciune, nejustificata, de fapt! Ei, asta-i astenia de primvara, care pedepseste pe toata lumea pentru alimentatia preponderenta din produsele de origine animala (din carne) si de consumul insuficient de vitamine si minerale. Intr-un fel justificata de lipsa legumelor si a fructelor proaspete, deoarece nu prea sunt pe parcursul iernii, iar cele congelate nu si le permite toata lumea.


Acum o sa va intrebatim putem combate astenia de primavara? Eu, unul zic ca da! Dar, asa cum vad eu:

1. Rezervati-va timp doar pentu voi. Aranjati-va. Mergeti la un coafor sau evadati pentru o serie de cumparaturi, eventual chiar si in online!. Ce poti gasi? Cam orice!  De la: rochii de ocazie pana la pantofi, nu poate fi asa de greu de dat click, cand faci cumparaturi. Sunt convins, ca-i o placere!

2. Daca nu suntei casatorite, imagineaza-ti cum o sa fie nunta voastra, pana in cele mai mici detalii. Ce ve-ti imbraca, incalta, cum o sa va aranjati parul. Nu va lasa-ti descurajate de numarul de kilograme asezate in plus. Ele vor disparea apucandu-va de sport!

3  Cand va hotarati ce sa cumparati, neaparat trebuie sa fie in culorile primaverii, Fara negru sau maro, oricum nu va prinde foarte bine, o sa pareti si mai obosite.

4. Alegerea, sa fie ceva care sa va incante, sa va fie de folos pe loc, nu un costum de baie de care va veti bucura peste cateva luni, in conditiile in care kilogramele in plus sunt de domeniul trecutului.

Eii, da ce stiu eu? Astept parerea doamnelor si domnisoarelor!:)) Sunt utile sfaturile mele?

Niciun comentariu: