sâmbătă, iulie 19, 2014

Cazare ieftina

Suntem la mijlocul lunii iulie, perioada in care foarte multi romanii sunt in concediu si merg la mare sau la munte. Cu totii ne dorim ca in concediu sa cheltuim cat mai putini bani, fie ca ne dorim sa mergem la munte, fie preferam sa ne petrecem concediul la mare...In opinia mea, concediul este important, mai ales ca fiecare din noi ne simtim obositi, dupa un an de munca intensa. Chiar daca unii dintre noi nu depun un efort fizic in fiecare zi, au o munca de birou, dupa un an tot e nevoie de un concediu pentru a ne relaxa, pentru a ne incarca bateriile si, pentru a face fata unui nou an de munca si provocari. Si, munca psihica este obositoare si necesita o perioada de relaxare.

Acum , luind in considerare perioada de criza prin care am trecut cu toti, gandesc ca trebuie sa cautam variante avantajoase pentru noi...iar cazarea in vile poate fi un exemplu in aceasta directie. Folosind  motorul de cautare Google si, tastand: cazare vila, am descoperit site-ul: www.cazare-cazare.ro.

Pe acest site gasim oferte de cazare atat la munte cat si la mare, avantajoase. De cele mai multe ori cazarea in vile se poate negocia. Daca alegeti sa va petreceti vacanta pe litoral, oferta de cazare cuprinde intregul litoral. Pe site in partea dreapta exista un blogroll cu destinatiile turistice aranjate in ordinea alfabetica.

Ca sa va dau si un exemplu, pe care eu l-am gasit. In sudul litoralului, care este mai putin aglomerat in statiunea Eforie Nord, cazarea pentru o noapte in Vila Cube ar fi una extrem de potrivita. Vila face parte dintr-un complex de 4 vile ( Abstract CUBE, Stone CUBE, White CUBE si Red CUBE), situat intr-o zona rezidentiala linstita, aflata la mai putin de 500 de metri de plaja, in vecinatatea sanatoriului balnear Grand, langa restaurantul Nunta Zamfirei.
Daca e sa alegeti nordul litoralului, adica Mamaia, ofertele sunt mai multe si variaza in functie de locul de cazare si perioada aleasa.

Revenind la site, detinatorii de pensiuni, vile, hoteluri si alte spatii de cazare isi pot face simtita prezenta inscriindu-se pe acest si vor beneficia de o promovare in mediul online.

Pentru a beneficia de o sedere placuta pe perioada concediului, pentru a ne putea relaxa cat mai bine e nevoie sa ne informam din timp. Pentru fiecare din noi o cazare perfecta poate insemna ceva diferit, deoarece fiecare dintre noi are nevoie de alte lucruri si relaxarea se face in mod diferit.


Din blogosfera romaneasca va doresc un concediu minunat!



3 comentarii:

ellafairytale spunea...

Eu nu cred ca plec niciunde din pacate. MULTAM de informatii. Concediu placut!

albertflorentin spunea...

ella:Ms!

macar un weekend!

bazarul lui albert spunea...

Nici eu nu am vacanta, doar cateva weekenduri asa in fuga...