luni, septembrie 15, 2014

Berăria H, cea mai mare berărie din Sud-Estul Europei

Berăria H, este cea mai mare berărie din Sud-Estul Europei, si se află în Parcul Herăstrău din Capitală. Aceasta a fost inaugurată vineri, 12 septembrie 2014.

Deschisă în spațiul cunoscut drept Pavilionul H, berăria are o capacitate de aproximativ 2.000 de locuri în interior și 1.000 de locuri în exterior.

Cu o investiția inițială de aproape 3 milioane de euro, amenajările celei mai mari berării au durat aproximativ șapte luni.

De asemenea, la berărie au fost angajate 120 de persoane.


Amenajarea și elementele de decor reconstituie centrele vechi ale marilor orașe europene, iar design-ul interior a fost realizat de Prographic Architecture Studio sub îndrumarea arhitectului Ștefan Alberto Bianco.

Pentru autenticitate, echipa de designeri și arhitecți a păstrat elemente ale spațiului inițial pe care le-au îmbinat cu elemente regăsite în cele mai cunoscute berării ale lumii.

Având în vedere dimensiunile generoase ale Berăriei H, resursele folosite pentru amenajare au fost impresionante. Interiorul berăriei este electrificat de peste 60 de kilometri de cabluri, iar dacă cineva ar alinia mobilierul de la intrarea în Berărie, ar ajunge de la Herăstrău până în Piața Victoriei.

“Cochetez cu ideea de a deschide acest local de aproximativ  doi  ani, însă momentul în care am găsit spațiul fostului Pavilion H am știut că este ceea ce căutam. Aș spune că ambiția noastră este să facem «cea mai tare berărie din Sud-Estul Europei», care va fi și «cea mai mare». Berăria H va fi cu siguranță unică, atât prin prisma mărimii, cât și prin experiența completă și autentică specifică berăriilor europene pe care o vom oferi clienților noștri”, a declarat Vlad Dumitru, administrator al Berăriei H.

3 comentarii:

bazarblog spunea...

Traiasca BEREA :)

ellafairytale spunea...

Wow, asa mare e!?! Bucuria iubitorilor de bere!

albertflorentin spunea...

ella:

Asa se zice, ca n-am fost! Nu-s...fan bere:)