marți, septembrie 23, 2014

Monetizarea traficului.

In cautarile mele pe motorul de cautare google , cel mai accesibil de altfel in online-ul romanesc, am descoperit o noua platforma de monetizarea traficului romanesc.
Acum, sa ma si explic, despre ce este vorba:

Monetizare, a monetiza: Conform DEX-ului , reprezinta actiunea de transformare a metalului in moneda!
Monetizare traficului, logic reprezinta transformarea traficului de pe internet in bani

T.co.ro este un serviciu care ofera o monetizare a link-urilor si, implicit  a traficului generat in acest mod. Se poate castiga banuti pentru fiecare link pe care il creati in sistemul T.co.ro, si, dupa aceea il promovati pe net pentru a trimite vizitatori.

Este una din cele mai simple modalitati de a castiga bani pe net, prin oferta a celor mai bune cotatii din sistemele internationale existente pentru vizitatori din Romania!

Cum se face? Pai, simplu promovati link-urile catre subiectele interesante pe care le gasiti pe net-ul nostru, pe celebrele retelele de socializare( de genul: facebook) in cercurile voastre de prieteni virtuali, pe forumurile existente, etc. Daca sunteti dornic de un castig tot ceea ce trebuie sa faceti este sa te inregistrezi si sa urmezi instructiunile de pe site!

Am un amic care castiga destul de bine, si de aceea zic ca aceasta oferta este una destul de buna care ofera ceva banuti, cu rabdare si perseverenta, fireste!

Inca un detaliu pe care vreau sa vi-l ofer.Si, ma refer la cei care au o afacere pe net. Sunt foarte multe modalitati de monetizare ca si variante de business (adica, de afaceri), dar sunt probabil foarte multe persoane care dau sfaturi, in opinia mea cred ca cel mai important aspect al unei business pe net si, de cele mai multe ori, neglijat de catre administratorii de site-uri este traficul generat prin diferitele platforme, cum este si exemplul pe care vi l-am dat la inceput( adica site-ul: T.co.ro). Acest detaliu este extrem de important si, degeaba ai un produs bun daca volum de trafic este mic.



Din blogosfera romaneasca va doresc s-aveti spor la trafic.


Niciun comentariu: