marți, octombrie 07, 2014

"Gogoasa electorala" a candidatului William Brînză

Candidatul la functia de sef al statului, William Branza, vrea să rezolve problema imbatranirii populatiei prin acordarea unei subventii la naștere de 2.000 de euro, pentru fiecare mama. 

Ideea lui William Brînză, candidatul Partidului Ecologist Român (PER), fost mebru PDL, la Presedintia României este cu siguranta cea mai mare, de pana acum,  "gogoasa electorala"

Ce mai zice fostul deputat cu un contract gras la Metrorex, pentru deratizarea statiilor de metrou, ca doar nu va inchipuiati ca a lucrat sau a avut vreo afacere in mediul privat:
"Româncele trebuie ajutate şi stimulate să nască. Se pune problema că suntem o naţie îmbătrânită. Aşa este, dar mă întreb cum o putem rezolva? În programul nostru avem subvenţie de 2.000 de euro pentru fiecare nou-născut, pentru că programul natalităţii este program de interes naţional", sustine William Brînză, citat de romaniatv.net.  


In acelasi timp, candidatul a mai spus ca exista, in acest context social, riscul ca România sa creeze locuri de munca, dar sa nu dispuna de forta de munca suficienta.

Cum spunea un amic : Mare brânză cu William Brînză!!!

Niciun comentariu: