duminică, octombrie 12, 2014

Ursitoare la botez

Cred ca multi dintre cei care viziteaza acest blog au copii, de aceea ma voi referi in randurile care urmeaza la un eveniment special din viata micutilor si cei care pot organiza, asemenea evenimente.
In opinia mea e o nisa care creste de la o zi la alta! Asta se datoreaza in primul rand cereri in crestere. De aceea in online-ul romanesc si-au facut aparitia multe firme care au ca principal obiect de activitate organizarea de evenimente speciale pentru copii si, nu numai...Ma refer si, la organizarea de nunti, zile onomastice, reuniuni, etc. Dar, eu am sa abordez doar un singur eveniment, cel al botezului si, mai precis al ursitoarelor prezente la un asemenea eveniment.

Ursitoarele au rolul de a invalui in mister petrecerea si de ai introduce pe invitati prezenti la botez intr-o lume a basmului datorita costumelor, a coregrafiei bine aleasa si a muzici speciale, atmosfera creata este una magica, ce cu greu va fi uitata. Cu o asemenea aparitie participanti la botez sunt impresionati...Ingredientele fiind: magie si culoare.
Cei care asteapta cu nerabdare venirea pe lume a unui copil vor depune toate eforturile ca botezul, eveniment unic in viata celui mic, sa fie unul de neuitat. Pe asta se bazeza si firmele organizatoare a unor astfel de evenimente. Iar acest fapt poate fi realizat si prin prezenta unor: ursitoare la botez . Zanele ursitoare avandu-si rolul lor bine definit in cadrul evenimentului.
In toiul petrecerii sosirea ursitoarelor constituie surpriza magica, momentul cel mai emotionant si amintirea placuta a botezului, fiindca mesajul transmis este unul pozitiv, unul de speranta, iubire si noroc in viata pentru cel mic. Acest mesaj fiind transmis mai apoi tuturor participantilor la eveniment.
Atmosfera de basm, muzica special aleasa, va avea drept rezultat emotia participantilor la eveniment.

E clar pentru mine ca oricare din parinti isi doreeste atunci cand organizeaza un eveniment pentru copil lor, si aici e vorba de botez, ca acel moment sa fie placut, unic si magic.

Spun asta deoarece si, eu am participat de cateva ori la un asemenea eveniment fiind invitat, ba din partea nasilor micutului, ba din parte parintilor si am fost placut impresionat de spectacolul oferit de ursitoarele prezente.
Textul pe care il aveau si pe care l-au interpretat, la acest eveniment, era scris de un profesionist. O poveste de basm romanesc.
Copii prezenti la acest eveniment au fost atrasi si ei in spectacolul realizat de ursitoare. Supriza ursitoarelor a fost una extrem de placuta deoarece momentul realizat a fost unul diferit de ceea ce mai vazusem.
La finalul spectacolului ursitoarele au impartit copiilor baloane, le-au picta pe obrajiori diferite personaje din desenele animate. Parintii au facut fotografii cu copii lor si ursitoarele, pe care cu siguranta le vor aseza in albumul cu amintiri. Atmosfera a fost una de-a dreptul incendiara.

Asadar, pentru un eveniment atat de special si unic, botezul unui copil, prezenta zanelor ursitoare este un moment placut si destul de agreat de toti participanti.

Din blogosfera romaneasca va doresc s-aveti o zi placuta si momente de neuitat, la evenimentele la care luati parte!!!

Niciun comentariu: