duminică, noiembrie 16, 2014

Fulgii de porumb si beneficiile...

Despre fulgii de porumb este vorba in aceasta postare. Pana acum nu am scris despre cereale, dar cu siguranta este un subiect asupra caruia
Asadar, am sa va spun despre importanta si beneficiile fulgilor in alimentatia dumneavoastra de zi cu zi.
In primul rand sa stiti ca fulgii de porumb sunt cele mai cunoscute cereale din lume. Ele constituie o alternativa mult mai sanatoasa la clasicele gustari cu mezeluri sau in unele cazuri cu dulciuri pe care de multe ori poate si din lipsa de timp, recurgem.

Alimentatia cu fulgi de porumb este o structura lejera, deoarece nu exista pericolulsa pierzi mult timp pentru pregatirea preparatele, iar cerealele pot fi incluse si in cura de slabire. Sunt recomandate si de nutritionisti, sunt la indemana oricui si nu implica un costuri ridicate.

Fulgii de porumb contin vitamine (B1, B2, E). De asemea: zinc, fier, fosfor, potasiu si magneziu, reprezentand o sursa bogata de energie si de sanatate pentru organismul uman.. Aceste cereale stimuleaza digestia, pentru ca se digera rapid, pentru ca pot contribui la scaderea tensiunii arteriale. De asemenea, acestea ajuta la mentinerea colesterolului in parametrii normali si la mentinerea sistemului nervos- sanatos!
Cu toate beneficiile demonstrate, de altfel, consumul fulgilor de porumb in curele de slabire a fost subiect de dezbateri pentru o perioada lunga de timp
Cercetatorii au aratat de foarte multe ori ca cerealele ( si, in mod special fulgii de prumb) consumate in cantitati normale nu ingrasa. Fulgii de porumb pot contribui substantial la mentinerea unei starii de sanatate in parametrii normali.
Pentru cei care doresc fulgi de porumb sunt multe retete pe care le puteti prepara cu mult usurinta. Important este ca informatia sa fie corecta si sa aveti dorinta de renunta la anumite obiceiuri.

Niciun comentariu: