marți, noiembrie 25, 2014

Vot emotional?

O eventuala decizie nefavorabila in cazul lui Iohannis la ICCJ in procesul pe care ANI i la intentat, va crea frustrare atat in randul celor care l-au votat pe Klaus iohannis, cat mai ales in randul celor care nu l-au votat! Avand in vedere faptul ca instanta suprema avea tot timpul din lume sa judece acest caz inainte de alegeri multi isi vor pune intrebarea daca ceea ce se intampla nu a fost cumva o manevra cu valoare politica ,o arma in mana cuiva ...?
Chiar daca nu ii va fi afectat mandatul de o posibila decizie de incompatibilitate , cei care nu l-au votat vor fi convinsi ca cineva l-a scapat pe Iohannis cu intentie si urmarind un folos. Intr-o astfel de situatie ipotetica, cei care l-au votat ar trebui sa se intrebe cat de independent va fi domnul presedinte Iohannis fata de cei care i-au rezolvat problema de pilda...In situatia in care verdictul ii va fi favorabil ,cu atat mai mult trebuie sa ne intrebam ce avea de pierdut ICCJ daca judeca pana la alegeri? A avut la dispozitie aproape un an in care putea sa rezolve cazul!

Romania este la al 2-lea presedinte care intra in mandat cu un proces pe rol ... si, totusi, lumea a votat majoritar de fiecare data: o data pentru ca e "smecher" si "tare, nene !!!", o data pentru ca e "neamt" (de parca ar fi vre-o masina luata din targ) ... Vot emotional ? daca da, atunci sa nu ne miram de ce iese dupa ...

Sursa: Subiectiv

Un comentariu:

axasport spunea...

u un proces pe rol si cu alte multe suspiciuni de retrocedari dupa ochi frumosi, de preluari de case de la primarie avand la baza acte false (proces cu locatarii unui bloc intreg) si ce e mai grav cu pata ca a participat la o vanzare de copii si ca si-a luat chiar si dreptul. Treaba nemteasca, nu gluma. Pe mine nu va reusi sa ma convinga in cei 5 ani sau poate 10 de mandat, ca merita functia asta.