vineri, decembrie 05, 2014

Romania lucrului bine facut - Romania furtului bine protejat

Nucleul PDL, care ii cuprinde pe cei mai sinistri si cumpliti corupti, deghizati in Noul PNL, marele partid de dreapta, ramane neatins. Iohannis este astfel Presedintele celor mai oribili corupti si scelerati ai Romaniei

Nedumeririle sunt multe si firesti. Toti basistii, regrupati in iohannisti sunt agresivi! Le lipseste bunul simt, ei nu stiu sa se poarte civilizat, sa fie toleranti sau sa se abtina. Avem exemple cu miile, din toate zonele, de toate categoriile, si ce-i mai rau este faptul ca se ''dau'' destepti, cu studii superioare, se cred grozavi, nevazind ca-si baga nasul unde nu trebui.

Si, daca ii iei pe rand si ii scuturi, diplomele studiilor superioare, pe care ti le vantura, sunt cumparate din banii babacilor.
Parca noi, cei care refuzam sa gandim ca ei, n-am sti cum se obtine o diploma la particular, cum se cumpara un permis de conducere, etc...dar sunt luptatori anti-coruptie...

Asadar, mai rasfirati baieti si fete...Romania lucrului bine facut este de fapt, Romania furtului bine protejat.


PS. Deputatul PNL Catalin Teodorescu, implicat in scandalul retrocedarilor ilegale, a fost salvat de colegi liberali...Acesta nu va putea merge "langa partenera de retrocedari ilegale, Alina Bica", datorita refuzului exprimat prin votul parlamentarilor din jurul lui Iohannis.

     Cu siguranta ca ne amintim de isteria basistilor, macovistilor si iohannistilor, in cazul Hrebenciuc...

Niciun comentariu: